Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт. Ми засновники спільноти в інстаграм Edmonton.Ua Наша основна мета допомогати відчувати себе українцям в Едмонтоні як вдома, відпочиваючи, при цьому не забуваючи що в країні війна. З березня минулого року на наших івентах ми зібрали більше 17000$ на потреби армії. Хтось на наших івентах знайшов знайомих, друзів, хтось роботу, а хтось взагалі - любов:) Не можемо не запросити вас на наші наступні події, одна з них відбудеться вже сьогодні. Всі анонси і подробиці на сторінці в інстаграм, або в нашому телеграм-каналі.
-
Його розрізають в реджистрі. У вас на очах.
-
Вітаю👋 Щоб відвідувати бібліотеку потрібна попередньо реєстрація чи картка ? Хто знає розкажіть детальніше будь ласка Маю двох діток, тому актуальне питання
-
Моє посвідчення різали в мене на очах, в реджистрі.
-
Насправді, це не було дуже жорстоко. Тільки кутик обрізали.
-
Ми з Польщі до Канади відправляли посилку з вживаними книжками. Оцінили у 140 долларів. Посилка йшла чомусь через США, там її відкривали. Ні чого не доплачували окрім повторного візиту курьера. Бо перший раз коли він приїздив, нікого не було вдома
-
Це часто від курʼєра залежить. Буває чи то ліниві, чи так сильно запізнюються по графіку. Вони до 3 раз можуть додому привозити. Я якось чекав на важливу посилку, тоді ще й дома був, виглядував трак кожні 10 хвилин. Таки дочекався UPS але поки добіг до центральних дверей він вже й поїхав і наклейку залишив. Тобто курʼєр навіть не намагався доставити ту посилку. Найбільше подібних випадків було саме з UPS. FedEx і Purolator трохи краще. А Амазон взагалі навіть телефонує, якщо не може доставити