Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня хто володіє інформацією що до українського водійського посвідчення. На теперішній час заміна українського на канадійське посвідчення проходить без здачі екзамену чи щось змінилося після 31.03.2024
-
дякую
-
Міняють без іспиту
-
Наталья надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 506 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Tetyana надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 518 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
На ФБ інформація, що він зачинився У зв'язку з закриттям меблевого складу для українських новоприбулих, ми хочемо запропонувати альтернативи для пошуку меблів: Habitat For Humanity Edmonton 4004 99 St Nw, Edmonton AB T6E3N5 Open 9:30 · Closes 5 PM (780) 462-1526 Habitat for Humanity Edmonton - ReStore North 8210 Yellowhead Trail Northwest, Edmonton AB T5B 1G5 Open 9:30 · Closes 5 PM (780) 471-4909 Habitat For Humanity ReStore 16811 106 Ave Nw, Edmonton AB T5P4G1 Open 9:30 · Closes 5 PM (780) 455-0645 Habitat For Humanity Camrose ReStore 5007 - 46 Street Unit 1, Camrose AB T4V 3G3 Open 9:30 · Closes 5 PM (780) 672-4484
-
Приймаю замовленя на Пасочки Панатон 650г 30$🔥 Склад в тісті: Борошно, цукор, масло 20%, кефір, сметана, молоко, яйця, жовтки, лимон, апельсин родзиинки, цукати апельсин-лимон 20% , родзинки 20%, ром, фондант цукровий мікс сухофруктів. 🔥Паска 550г 22$🔥 Склад тіста: Борошно, цукор, дріжджі, молоко, масло 20%, ваніль, лимон, родзинки 30%, білкова помада цукровий декор. Тел. 587 937 2421 Самовивіз, Clareview.
-
🥳Вітаю, українці Едмонтону! 🇺🇦🎶 🌞 Літо наближається, а разом з ним і найяскравіші музичні події! 🎧 Готуйтеся до неймовірного музичного досвіду, адже у наше місто зовсім скоро завітає талановитий український Techno DJ SOPIK! 🔥🔥🔥 З підтримкою місцевих ді-джеїв серед яких: ▪️SHEREMET ▪️ALOKIN ▪️TJO ▪️LOST ENDINGS Організатор туру [CYNIKIL_OFFICIAL] 🔊🔊🔊 📅 Дата: [3 Травня] 🕒 Час: [21:00-02:30] 🏢 Місце: [Temple Ballroom 11133 156 St NW, Edmonton] 🎫 Квитки: [напишіть мені в особисті повідомлення щоб придбати квиток зі знижкою] Не пропустіть цей незабутній момент, який надихне вас на весь літній сезон!!!☀️Приєднуйтесь до нас, щоб разом зануритися в атмосферу electronic dance music та показати як українці вміють запалювати🎵 🪩🔊 Та запрошуйте своїх друзів, щоб разом відірватись від щоденної рутини та створити найкращі спогади! #TechnoDJ #EDM #Sopik #УкраїнціЕдмонтону #Edmonton #CYNIKIL
-
Підкажіть будь ласка,у якій клініці найдешевше зробити медичний тест? Дякую
-
📣📣📣 В телеграмі створена група PRCUAET для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - ➡️12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - ➡️більше 27 000 участників; - ➡️більше 150 000 релевантних повідомлень; - ➡️ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - ➡️розбивка по провінціям; - ➡️користна інформація про переклад документів; - ➡️процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - ➡️євалюація диплома (WES); - ➡️підбір правильного NOC; - ➡️EXPRESS ENTRY; - ➡️гуманітарна програма; - ➡️бенефіти; - ➡️CRA (податки); - ➡️фінанси, інвестиції, Morgage та багато іншого корисного. ▪️▪️▪️
-
-
Добрий день хтось працює в Автосалоні Мазда? Шукаю Mazda Cx-30 2021
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Max надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 528 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam