Ukrainian Edmonton
-
В мене в CIBC час від часу не міг розрахуватися дотиково, лише через чіп. Пробуйте різні варіанти. Якщо вже нічого не йде- йдіть до банку і замінюйте карту: безкоштовно і займе максимум 10 хв. Причин неможливості розрахунку може бути безліч, однак найпоширеніші: пошкодження картки або підозріла активність (тобто шахраї, тоді вона автоматично блокується).
-
Тут на сайті ця дебетова навіть не просвічується,є тільки кредитка
-
большое спасибо
-
Доброго дня! Бачила десь в групі тести на водійські права. За пошуком не можу знайти. Поділіться, будь ласка 🙏
-
Знайшла!
-
Доброго дня. Хто може підказати. Чи зможу перетнути кордон Польщі-Канади по закордонному паспорту на дівоче прізвище? Віза там відкрита, а часу міняти на новий паспорт нема. Планую в Канаді вже цим зайнятись. Дякую за відповідь!
-
А айді було вже на нове прізвище?
-
Я перетинала так само із паспортом на дівоче прізвище (бо подавалась на візу і вже не змінювала паспорт), навіть жодних питань не було ніде
-
Тут так швидко паспорт не поміняти) А так як всі місцеві документи + wp робляться на основі паспорту - то все на старе прізвище
-
Будь ласка🙃
-
Зрозуміла. Дякую😊
-
Подскажите пожалуйста, кто-нибудь прилетал в Эдмонтон ночью, часов в 12? Там будет что-то открыто в аэропорту, сможет кто-то помочь? или нужно будет до утра ждать
-
Обменники только не работают в это время
-
Мы в 11 ночи прилетели, все нормально прошли. Такси там есть на входе
-
Смотря с чем помочь
-
а например магазин, чтоб адаптер купить?
-
Підкажіть будь ласка, де можна купити не дорогі квитки? Летимо з Варшави до Торонто, а далі на Едмонтон. Підкажіть в якій країні можно зробити пересадку, так щоб не було проблем?) Дякую)
-
Хтось живе у домі Blue Quill? Гуглила, і там відгук, що є таргани. Чи це дійсно так?
-
Чи можу просити адміна відповісти в приватні повідомлення?
-
Доброго дня всім приїхав 7 березня в Едмонтон шукаю роботу працював 7 років на будові в Польщі заливка бетонів кладка робота з деревом і все що зв'язано з будовою рівень англійської початковий бистрої всьому вчюсь
30 Jan 2023, 02:31
1482/18144
about 9 hours ago