Ukrainian Edmonton
-
Я не указывал в вопросе наличие финансовых вопросов( просроченные кредиты, не плаченнве машины телефоны и тд) вопрос только в подаче на обновление пермита( писалось что ввход нового до 180 дней) , вот в этом проблема ждать 6 мес или ехать на фарт
-
Маленькая проблема есть. Вам пришло письмо в котором указана дата до которой Вам при рассмотрение разрешили( продлили) оставаться на условиях старого WP. Но как только Вам придет уведомление о принятии позитивного решения и последующее уведомление что Вам выслали новый WP на указанный вами домашний адрес, то старый WP автоматически аннулируется. А Вы тем временем за пределами Канады в США. Ну и представьте пограничника встречающего водителя ( с туристической визой с отсутствующим документом на разрешение на работу ) 😬
-
Спасибо
-
Десь бачила, що на продовження перміту потрібно подаватися безпосередньо находячись в Канаді, бо коли ви за межами Канади це інша ситуація і можуть відмовити, але інформація не перевірена пишу що "десь бачила".
-
А как узнать диючий ли старый , пока не получен новый( пишут новый до 180 дн делается)?
-
Доброго дня. Вже якось в чаті згадували горе-клініку стоматологічну Belmead Dental Clinic. Так ось - хочу теж залишити свій відгук - чистку там роблять застарілим методом - фізично, не ультразвукову, мені зірвали при чистці ретейнер, ортодонта в них немає і послуги ортодонта наші бенефіти не покривають, тільки робоча страховка, яку я не маю. Тому вимушена платити свої кошти і все лагодити. Спроба отримати від них якусь компенсацію потерпіла фіаско. Мені ще і нахамили, бо дуже боялись, що мої претензії почують інші клієнти- українці. Повелась на цю клініку, бо з анг не дуже, а дівчина українка там працювала і кидала сюди рекламу.
-
26 год
-
Ми теж по незнанню звертались туди. Після їх лікування у всіх болять зуби і емаль на зубах майже усю постирали. Старша дочка від їхнього знеболювання два рази втрачала свідомість тож відмовилась від подальшого лікування у них.
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
напишіть відгук в гугл мапс
-
Добридень! є тут у групі хто тату робить? напишіть у лс!