Ukrainian Edmonton
-
Вітаю Підкажіть хтось міняв українське водійське посвідчення ще старого зразка, ламіноване? Міняють його взагалі чи треба іспит складати? Дякую
-
Міняють, чоловікові поміняли, без питань
-
Дякую
-
Так хто заважаэ
-
Нам вже другий місяц після закінчення 1-го року продовжують продавати за 35. Жодних додаткових документів не вимагали. Я сама здивована…
-
Хтось продає проїзний на цей місяць?
-
Ми купували на 2 місяці більше теж. Почали в квітні, тож мали б закінчити через рік у березні. Але купляли ще й на квітень, і ось на травень (тобто, 14 місяців) . Але в сервісному центрі попередили нас, що 15 травня для нашої сім'ї вже субсидовані квитки вже закінчуються. Тобто, на червень буде вже звичайна ціна, якщо не переоформити (а переоформити вже не можемо, бо не попадаємо в категорію малозабезпечених, і слава богу)
-
Доброго вечора. Я чув що десь є чи то ями смотрові чи то підйомники в оренду, щоб самому зробити не складний ремонт. Підкажіть будь-ласка якщо є таке насправді, адресу і скільки то коштує?
-
Дякую. Можливо. Але нас поки не попереджали. А яка звичайна ціна?
-
Дякую за інформацію! Хай щастить Вам!
-
Олександр надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 621 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вартість і організатор?🤔
-
Я організатор) 65$
-
Є посилання на сторінку магазину, або ще якась інформація?) дякую
-
Доброго вечора, продаю цілком новий bike vector ccm. Вартість 300$.
-
Шановні батьки та діти! 🧒👶🤗 Запрошуємо вас приєднатися до пробного уроку з програмування, який відбудеться у нашій школі💻🧑💻👩💻. Онлайн✔️ Цей урок створений, щоб зацікавити дітей та мотивувати до подальшого навчання! Наші напрямки: ✔️ Розробка ігор 🎮👾👾🕹 - Scratch -Minecraft -Roblox -Python ✔️ Digital Design Деталі уроку: Дата: 07.05, 08.05, 09.05 Вік учасників: від 7 років 🤗 Для запису на пробний урок - пишіть ім'я та вік дитини в особисті повідомлення✨