Ukrainian Edmonton
-
Дякую за інформацію! Хай щастить Вам!
-
Олександр надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 621 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вартість і організатор?🤔
-
Я організатор) 65$
-
Є посилання на сторінку магазину, або ще якась інформація?) дякую
-
Доброго вечора, продаю цілком новий bike vector ccm. Вартість 300$.
-
Шановні батьки та діти! 🧒👶🤗 Запрошуємо вас приєднатися до пробного уроку з програмування, який відбудеться у нашій школі💻🧑💻👩💻. Онлайн✔️ Цей урок створений, щоб зацікавити дітей та мотивувати до подальшого навчання! Наші напрямки: ✔️ Розробка ігор 🎮👾👾🕹 - Scratch -Minecraft -Roblox -Python ✔️ Digital Design Деталі уроку: Дата: 07.05, 08.05, 09.05 Вік учасників: від 7 років 🤗 Для запису на пробний урок - пишіть ім'я та вік дитини в особисті повідомлення✨
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка куди можна віднести телефон на ремонт. Буду дуже вдячна
-
Мені навіть не поремонтувати треба. Хочаб не надовго включити викачати звідти важливу інформацію і все😁
-
Ми були дуже задоволені і сервісом, і комунікацією.
-
Нам все лагодив цей хлопець:
-
Мы тоже к нему обращались, очень довольны!
-
Я можу
-
А що з компом?