Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t2040435653T Offline
    t2040435653T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! 24.05.2024 - ЗНИЖКА 20% НА 10 ЗАНЯТТЬ ДЛЯ ОДНОГО СТУДЕНТА Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Talya
    wrote on last edited by
    Доброго дня в мене те саме 2 місяці черги і теж без номеру але я зрозуміла від знайомих що черга це формальність тільки необхідно ловити вільне місце а чи буде воно ( або ж виїздити в іншу країну в консульство )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Talya
    wrote on last edited by
    Доброго дня а можна посилання на сторінку в фейс бук
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Доброго дня, чи є швачка хто може підшити спідницю в даунтаун або десь недалеко від даунтаун?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5192309264T Offline
    t5192309264T Offline
    Ievgen
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хтось має трак або бус щоб перевезти диван кутовий? Треба сьогодні десь 7-8 вечора. По Едмонтону.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Amanda Williams надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 795 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катрин Свириденко
    wrote on last edited by
    Всем Привет! Ищу подругу, с кем можно встретиться по пить кофе и пообщаться😁 если есть желающие и в моем районе Стадион прошу в личку 😀🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t1892441012T Offline
    t1892441012T Offline
    Anna Gonczarowa
    wrote on last edited by
    Привіт. Поділіться, будь ласка, контактами, хто займається перевезеннями речей з квартири на квартиру? Буду дуже вдячна ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Я займаюсь 👋
    1 Reply Last reply
    0
  • t6947323950T Offline
    t6947323950T Offline
    Anastasia уроки рисования и живописи Инстаграм @art_draw_lessons
    wrote on last edited by
    Дорогі батьки творчих дітей! 🎨 Бачите, що росте художник? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩‍🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Halaiba
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Потребую поради як краще вирішити моє питання. Хочу подарувати частину своєї квартири в Україні.Як можна на мою матір оформити ці документи з Канади?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Shkunda
    wrote on last edited by
    Додзвонилася до них, сказали не реагувати бо вся інформація в нас є
    1 Reply Last reply
    0
  • t2145868103T Offline
    t2145868103T Offline
    Вікторія Степанчук
    wrote on last edited by
    Доброго дня, можливо хтось має контакти україномовного працівника СІВС банку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1977882270T Offline
    t1977882270T Offline
    Komar .
    wrote on last edited by
    Гарна пропозиція: Netflix, Disney та Amazon Prime(включаючи сервіс доставки) Якщо у вас телус чи кудо мобільний напишіть мені та я надішлю вам цей оффер. Якщо у вас вже є акаунт з цими сервісами, ми збережемо всі ваші дані, тільки змінимо платіж з вашого рахунку на рахунок телусу/кудо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t373636364T Offline
    t373636364T Offline
    Daria Safonova
    wrote on last edited by
    надішліть офер та деталі в особисті - дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t599383515T Offline
    t599383515T Offline
    Lidiya
    wrote on last edited by
    Доброго дня, порадьте, будь ласка, контакти гарного бухгалтера який може проконсультувати та допомогти з відкриттям self -employed ☺️🙏Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1784603879T Offline
    t1784603879T Offline
    Надюша
    wrote on last edited by
    Напишіть деталі в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія Рочняк
    wrote on last edited by
    Привіт 🙋‍♀️ Запрошую всіх на процедури ламінування та нарощення вій. ✨Ламінування вій+фарбування+ вітамінний комплекс- 40$ ( botox + 5$) ✨Нарощення вій- від 50$ 📍Район Callingwood ( близько West Edmonton Mall) Також на постійній основі потрібні модельки ( оплата тільки за матеріали
    1 Reply Last reply
    0
  • t6882856906T Offline
    t6882856906T Offline
    Daniel Deflure
    wrote on last edited by
    Якщо можно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5705539007T Offline
    t5705539007T Offline
    Ева
    wrote on last edited by
    Здравствуйте? Где можно купить молочную продукцию собственного производства?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags