Ukrainian Edmonton
-
Дорогі батьки творчих дітей! 🎨 Бачите, що росте художник? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена.
-
Доброго ранку. Потребую поради як краще вирішити моє питання. Хочу подарувати частину своєї квартири в Україні.Як можна на мою матір оформити ці документи з Канади?
-
Додзвонилася до них, сказали не реагувати бо вся інформація в нас є
-
Доброго дня, можливо хтось має контакти україномовного працівника СІВС банку?
-
Гарна пропозиція: Netflix, Disney та Amazon Prime(включаючи сервіс доставки) Якщо у вас телус чи кудо мобільний напишіть мені та я надішлю вам цей оффер. Якщо у вас вже є акаунт з цими сервісами, ми збережемо всі ваші дані, тільки змінимо платіж з вашого рахунку на рахунок телусу/кудо.
-
надішліть офер та деталі в особисті - дякую
-
Привіт 🙋♀️ Запрошую всіх на процедури ламінування та нарощення вій. ✨Ламінування вій+фарбування+ вітамінний комплекс- 40$ ( botox + 5$) ✨Нарощення вій- від 50$ 📍Район Callingwood ( близько West Edmonton Mall) Також на постійній основі потрібні модельки ( оплата тільки за матеріали
-
Якщо можно
-
У звʼязку з переїздом Перездамо свій контракт на квартиру з 1 липня , район Hamptons. Дуже затишна та простора квартира . 2 bedroom+2 санузла,пральна машинка і сушка в квартирі pet friendly. Останній 4 поверх , немає шуму над головоюк і розташована так що сусідів не чутно. Поруч дві школи , парк, дитячий садок зупинка одразу навпроти будинку. Супермаркет , 7 хв Costco.Зручний виїзд на Anthony highway. Дуже затишний комплекс з зоною барбекю , баскетбольним та дитячим майданчиком , повноцінним Тренажерним залом який входить в вартість , кафе , перукарня , ігрова кімната з приставками та автоматами теж входить в вартість . Підземна та наземна парковка. Оплата 1450 ,вода,опалення, тренажерний зал в ціні.Можу залишити деякі меблі. Детальніше в особисті повідомлення
-
Увага батькам дітей та підлітків✨ Мене звати Богдан, і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3д моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та фотошопу. Ми організовуємо безкоштовний онлайн захід, де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків☺️ Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити + в особистих😉
-
‼️ Батьки ‼️ Запрошуємо батьків на захопливу подорож у світ знань разом з нашим репетиторським центром! Чи хочете ви, щоб ваша дитина отримала найкращу освіту, не виходячи з дому? Тоді наш репетиторський центр - ідеальний вибір для вас! ▪️ Займаємось з дітками з 1 по 11 клас по всіх шкільних предметах. ▪️Допомагаємо виконувати домашні завдання, підготуватись до контрольних робіт, а найголовніше до НМТ 🤗 ✍️ Пишіть в особисті повідомлення і я допоможу Вам обрати викладача і оптимальну годину, буду на звʼязку 24/7 😊 Перше заняття БЕЗКОШТОВНЕ‼️ Разом ми зможемо досягти найвищих вершин в освіті! 🚀
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Привіт всім, можливо хтось поділиться, який зараз перший внесок для іпотеки а також до яких оплат ще потрібно бути готовим? Буду дуже вдячна
-
🙏🏻 Намасте друзі, мене звати Артем і я Member of International Yoga Federation. 🌿🧘♂️ 🧘♀️🌿 Запрошую долучитися до нашого ретриту вихідного дня. Це чудова можливість поєднати подорож до Енергетичних мість яким понад 70 000 000 🦖років та перезавантажитись під час йога практик. В цих місцях було знайдено безліч рештків динозаврів , розкопки й досі продовжуються. Хто знає , можливо і Вам пощастить знайти свого динозавра 🦕😉 Програма ретриту : 🕕 06:00 - Виїзд із Едмонтона. 🏞10:00-11:00 - Медитація біля камʼяних грибів Hoodoos 🕉️11:30-12:00 Цвяхостояння Horsethief Canyon. 🥙12:00-2:00 - Вільний час.( можливість відвідати “Royal Tyrrell Museum” extra 21 $) 🏞 2:00-3:30 – Hiking “Midland Provincial Park” 🧘♂️ 3:30-4:30 - Практика Хатха-йоги та пранаями на березі річки Red Deer. (Йога мати надаються) 🕔 5:00 Виїзд с Drumheller. Вартість 150$ місця обмеженні. За подробицями звертайтесь у пп.🌿🙏
-
Можливо хтось продає американський долар, або знає хороший обміник. Едмонтон