Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Найдешевше буде в twin brooks, 175 з людини
    1 Reply Last reply
    0
  • t531145418T Offline
    t531145418T Offline
    Mariia Makovei
    wrote on last edited by
    Ми ось тут розпочали цього тижня 10904b 107 Ave NW, Edmonton, AB T5H 0X5 Медогляд у лікаря 125$ з кожного члена сім'ї. Флюорографію сказали що буде безкоштовно з healthy card, кров завтра здаємо
    1 Reply Last reply
    0
  • t701095636T Offline
    t701095636T Offline
    V G
    wrote on last edited by
    Доброго дня , є питання, може хтось з України чи з Польщі летить в Канаду в цей тиждень або наступний , треба забрати маленьку посилку , буду вдячний
    1 Reply Last reply
    0
  • t128535692T Offline
    t128535692T Offline
    Ievgen Iakymchuk
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, в каком фрешко можно купить торт Рошен грильяжный/киевский?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Вітаю! Якщо комусь потрібен репетитор з англійської. Запрошуємо на пробний безкоштовний урок 🇬🇧📚 для дітей та дорослих (занняття один на один з репетитором) За деталями пишіть у приватні, запису на урок пишіть мені в приватні повідомлення🫶🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    У Льюїс Фармс (на Веббер Грінс роуд) я їх завжди бачу. Вздовж самої лівої стіни, там, де кисло-молочка
    1 Reply Last reply
    0
  • t707457288T Offline
    t707457288T Offline
    Khrystyna Panko
    wrote on last edited by
    Привіт дівчата ☀️ В West Edmonton Mall на park time шукають працівники з знанням англійської, це food court (робота не важка) з понеділка по четвер з 11:00am по 4:00 pm Пишіть або дзвоніть на цей номер: +1 (780) 952-4849 Lana
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Света
    wrote on last edited by
    В магазине "Орбит" эти торты всегда в наличии.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040435653T Offline
    t2040435653T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Albert Yushko
    wrote on last edited by
    Английский для детей и взрослых, 10 долларов в неделю. Пишите на 780-446-5443 или e-mail [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Albert Yushko
    wrote on last edited by
    До Вам потрібно написати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5330831597T Offline
    t5330831597T Offline
    VasylCanada
    wrote on last edited by
    Продам Hyundai kona 2.0l luxury 2020 Ціна:20.000 Пробіг: 104.400км Є карфакс
    1 Reply Last reply
    0
  • t5870879436T Offline
    t5870879436T Offline
    Arsen
    wrote on last edited by
    Доброго вечора чи є українська стоматологія в Едмонтоні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Bakariukina
    wrote on last edited by
    Працює в стоматології 13625 163st
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Bakariukina
    wrote on last edited by
    Є , подзвоніть , звуть Оксана, розмовля на укр мові: 780 708 0190
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Вітаю! Якщо комусь потрібен репетитор з англійської. Запрошуємо на пробний безкоштовний урок 🇬🇧📚 для дітей та дорослих (занняття один на один з репетитором) За деталями пишіть у приватні, запису на урок пишіть мені в приватні повідомлення🫶🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IT менеджер Олена
    wrote on last edited by
    Всім привітик. Набираємо діток на безкоштовний онлайн  майстер-клас зі створення своєї власної гри. Прийняти участь можуть діти 6-17 років, як новачки, так і з досвідом ☺️ Будемо працювати у програмах: Scratch,Roblox,Minecraft, Unity, Java,Python🔥 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у програмуванні, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНУ ГРУ Підтримайте наш проєкт❤️ Так як час з гаджетами, можна проводити не лише граючи в ігри, але і створюючи власні☺️ Проєкт на 20 учасників. Залиште + в особистих для запису🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Halaiba
    wrote on last edited by
    Гарної неділі усім. Шукаю де купити добермана пінчера може хто з наших займається розведенням доберманів: дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Degtiar
    wrote on last edited by
    Разве это не разные породы? У них есть гибриды? А так ищите кинологические сообщества в Эдмонтоне, на ФБ или в Гугле
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Halaiba
    wrote on last edited by
    Ні то назва породи
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.