Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт, сьогодні переїжджаємо у своє житло, дуже дуже потрібне ліжко або матрас в оренду 😅 або непостійно)) ми з маленькою дитиною. На складі немає місць для запису.
-
Ми купили у волмарті надувний за 100 вже неділю спимо супер
-
Привіт, таке питання. Нам потрібна квартира, дивимось варіанти на оф.сайтах та на маркетплейсті. Що від нас буде потрібно та чи велика морока з паперами?
-
Всім привіт. Можливо хтось має годувальний столик низький, для дітей від 2х років. Напишіть в приват. 🙏
-
ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ хто поселився в районах центру, напишіть будь-ласка пару речень🙏🙏 що там є страшне чи небезпечне, просто куча пише що в центрі краще не селитись. Але гуляючи по гугл мепс то центр хоч схожий на місто, а не село) інфраструктура, транспорт мабудь краще.
-
Доброго дня , я шукаю кiмнату для себе та дитини 2 рокiв в аренду в нйближчий час , може хтось шукае собi квартиранку ?
-
Я там не поселилась, але часто буваю. Під кожним стовпом, на зупинках "цікаві" персонажі, які щось курять, "лікуються" за допомогою шприців. І ти йдеш і ніколи не знаєш - "воно" до тебе щось говорить чи з "вищими силами". І хто його знає в який момент ті "вищі сили" скажуть йому, що ти зло....
-
Я живу з чоловіком в центрі уже 2 тижні і ніколи не було ніяких поганих ситуацій. Таких людей з проблемами в голові зустрічали тільки в автобусах. Ще центр потрібно обрати, тут може бути вулиця де повний капець, а далі може бути все нормально. Тому це кожна людина повинна обирати і дивитися район в якому квартира.
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Charitable Organization NWST is looking for a marketing B2B manager Requirements/Eligibility Criteria: • Having prior experience in B2B Accounts. • Able to succeed with challenges of roles and designing appropriate solution strategies. • Great communication skills and decision-making quality. • English level - Intermediate • Ukrainians Preferred Please send your resume [email protected]
-
Ми живемо в центрі 2 тижні, все добре, спокійно- і в будинку з сусідами, і на вулицях. Але з бомжами тут дійсно проблема- переважно бачили в автобусах, біля метро, на зупинках. Невже місцева влада не може ізолювати їх від громадських місць? Це і гидко дивитися, і запахи, і небезпека.
-
Если у вас есть дети, там есть проблема со школами/садами/продленками...