Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Підкажіть хто як довго чекав відповіді з консульства по електронній черзі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Wayne надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1092 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Ибрагимова Наргиз надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1094 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t345722175T Offline
    t345722175T Offline
    Alina Karabut
    wrote on last edited by
    Я навіть не чула кейси, щоб хтось отримав місце з електронної черги. Виглядає електронна черга як "дякую, ми вам зателефонуємо' 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Чекаю з вересня
    1 Reply Last reply
    0
  • t5086311327T Offline
    t5086311327T Offline
    Paula Azeez
    wrote on last edited by
    Черга це ні про що. Треба ловити слот
    1 Reply Last reply
    0
  • t5086311327T Offline
    t5086311327T Offline
    Paula Azeez
    wrote on last edited by
    мені допомогли зловити,можу дати контакт є,якщо треба бо зловити самому це щось на межі фантастики.Там раз на два тижні по вівторкам відкривають
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    О, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Вчора слоти не викидували, наступний вівторок. Слідкуйте за інформацією на фейсбук
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    То намагалася вчора ловити, і не виходить. Пам'ятаю з другом ловили йому слот і вийшло, а тепер пробую собі і ніяк, ви як ловили?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ви надавали тим людям доступ до Ваших даних? Це дуже ризикової, як на мене. Так, слот зловити важко і потрібно швидко реагувати, але все можливо
    1 Reply Last reply
    0
  • t808790001T Offline
    t808790001T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    Всім привіт. 21-го червня (в пʼятницю) відбудеться подія, на яку ми чекали без перебільшення майже рік! Один з найкращих афро-хаус діджеїв, та продюсер Nestor Delano на топовій літній локації в самому сердці Едмонтона, біля Roger Place, в The Backyard. Нестор ділив сцену з такими музикантами, як Tiesto, Calvin Harris, Deadmau5, Steve Aoki Ta Afrojack. Останнім часом він зосереджувався на своєму проекті Miishu, який користується підтримкою в усьому світі, оскільки його музика звучала в шоу Піта Тонга та Денні Говарда на ВВС Radio 1. Він отримує підтримку від найбільших афро-хаус-ді-джеїв, таких як Black Coffee, Francis Mercier, MoBlack та інші. Нестор завжди заряджає енергією, коли грає, і наповнить ніч поєднанням афро та тех-хаусу, щоб ви також танцювали всю ніч. Нестор народився в Канаді, але чудово володіє українською мовою та з початку повномасштабної війни відкрив з братом благодійний фонд YEG4UKRAINE та зібрав більше 220 000$ на підтримку України. Початок: 20:00. Вхід: 18+, безкоштовний вхід для дівчат до 22:00, після - 15$, для хлопців - 15$ до 22:00, після - 20$.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Не знала що тепер раз на два тижні
    1 Reply Last reply
    0
  • t5086311327T Offline
    t5086311327T Offline
    Paula Azeez
    wrote on last edited by
    Що ризикового?щоб авторизувати когось по Q- коду на 15 хв?😅Це моя довірена людина ,і я рада що скористалась допомогою ,у мене документів строк придатності вийде доки я буду ще півроку гратися в цей дит.сад,у якому купа людей які не можуть зловити ,а горстка розповідає як вдало зловили самі.Можна дуже довго гратися,хто хоче хай грається)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Оо то може змінилися правила, бо раніше було що кожен день о 6ій по едмонтону
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я авторизувалася через ПриватБанк, цю інформацію я нікому передавати не маю бажання. Звичайно люди обирають для себе оптимальний варіант і добре що Ви довіряєте цій особі, але є дуже багато "недобросовісних", люди втрачають і кошти за послуги і послугу саму не отримують.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5086311327T Offline
    t5086311327T Offline
    Paula Azeez
    wrote on last edited by
    Я через монобанку .Так ,дійсно людина виявилась дуже порядною і відповідальною .Оплата після.Мені шкода людей які натрапляють на таких «паразитів»,які ладні скористуватися ситуацією.Але погодьтесь,що умови які пропонує консульство сміховинні.Життя людини,ціла еміграція,залежить від як впаде монета,зловиш -не зловиш.Мені з моєю ситуацією треба було б Україну летіти ,щоб скоріше це все зробити.Тому я заощадила декілька тисяч завдяки цій людині.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Про такі випадки обману вже не одноразово писали. Люди отримували підтвердження запису але коли зверталися в консульство за послугою то виявляється що ніякого запису немає і не було. На жаль, зараз дуже багато розвелося тих, хто наживається на безвихідній ситуації зі слотами, тому в першу чергу треба думати кому Ви даєте доступ до Ваших даних і кому перечисляєте гроші. Я рада що у Вам трапилася порядна людина, на жаль таких не багато, і про це треба говорити, щоб люди не стали жертвами цих махінацій
    1 Reply Last reply
    0
  • t1045435073T Offline
    t1045435073T Offline
    Svitlana Riabchenko
    wrote on last edited by
    Була в понеділок в Консульстві, то сказали , що на ту чергу можно не розраховувати і намагатися записуватися . Слоти зараз виставляють 1 раз на 2 тижні по вівторкам з 6:00-6:30 . Також слідкувати за сторінкою в фейсбуці , там консул типу пише коли і скільки слотів буде 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Дякую за інформацію!)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.