Ukrainian Edmonton
-
Можете спробувати Jerusalem Shawarma. Щось схоже, на те, до чого я звик. Я б сказав - 4 з 5. Кращого не знаю чи знайду, був би радий теж рекомендаціям 😊
-
Тим часом самий цікавий фест України може скоро зникнути (Шипіт)
-
Bogdan надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1223 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Віддам безкоштовно 3 кухарських кітелі і 2 фартухи у розмірі s, m. Можливо комусь треба для роботи на кухні.
-
Цей з довгим рукавом, також 1 білий з коротким і 1 чорний з коротким. Безкоштовно віддам, розмір с,м.
-
Jerusalem Shawarma
-
Привіт, хтось знає хорошого кінолога для собаки?
-
Liza надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1236 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Дорогі батьки творчих дітей! 🎨 Бачите, що росте художник? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена.
-
Шукаю людину кому потрібен домашній інтернет, так як переїхав на іншу квартиру та нема можливості перенести на свій адрес. Інтернет від Телуса Безлім, швидкість до 1 гб в секунду Ціна - 65$ на місяць Контракт на 2 роки, користувався лише 2 місяці. Необхідно щоб за вашою адресою був fibre optic. За деталями в особисті
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Привіт всім хтось завтра їде в Калгарі?
-
Не їду, можу відвезти 🚘