Ukrainian Edmonton
-
Jerusalem Shawarma
-
Привіт, хтось знає хорошого кінолога для собаки?
-
Liza надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1236 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Дорогі батьки творчих дітей! 🎨 Бачите, що росте художник? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена.
-
Шукаю людину кому потрібен домашній інтернет, так як переїхав на іншу квартиру та нема можливості перенести на свій адрес. Інтернет від Телуса Безлім, швидкість до 1 гб в секунду Ціна - 65$ на місяць Контракт на 2 роки, користувався лише 2 місяці. Необхідно щоб за вашою адресою був fibre optic. За деталями в особисті
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Привіт всім хтось завтра їде в Калгарі?
-
Не їду, можу відвезти 🚘
-
🙏🏻 Namaste, Мене звати Артем, я Member of International Yoga Federation & American Yoga Alliance та викладач медитації. Запрошую вас на ❗️БЕЗКОШТОВНІ медитації, які проходитимуть двічі на тиждень у нашому телеграм-каналі — щосереди та щоп'ятниці о 6:00 ранку.( Для тих хто не має можливості приєднатись , зберігаються аудіо ефіри в телеграм каналі) Ці медитації — чудова можливість розпочати свій день з гармонії та спокою. Незалежно від вашого досвіду, ви зможете знайти внутрішній баланс та покращити своє самопочуття. Долучайтеся до нашого телеграм-каналу і до зустрічі на медитаціях!
-
Привет, может ли кто-то обменять USDT на Канадский доллар?
-
Якщо ви шукаєте надійне б/у авто в кредит то я можу вам з цим допомогти.Працюю в дилершипі та ми надаємо авто в кредит без першого внеску/з мін. першим внеском для : * Новоприбулих * З поганою кредитною історією В нас є понад 9000 авто під любий б‘юджет а також надаємо гарантію на авто. Для консультації напишіть мені в дірект або за тел: 437-313-2536
-
Їду сьогодні З Калґарі в Едмонтон можу взяти пасажирів