Ukrainian Edmonton
-
Привет, может ли кто-то обменять USDT на Канадский доллар?
-
Якщо ви шукаєте надійне б/у авто в кредит то я можу вам з цим допомогти.Працюю в дилершипі та ми надаємо авто в кредит без першого внеску/з мін. першим внеском для : * Новоприбулих * З поганою кредитною історією В нас є понад 9000 авто під любий б‘юджет а також надаємо гарантію на авто. Для консультації напишіть мені в дірект або за тел: 437-313-2536
-
Їду сьогодні З Калґарі в Едмонтон можу взяти пасажирів
-
Здравствуйте, собираюсь покупать машину и интересует сам процесс, как я понял должно бить как то так: 1. Посмотреть машину если все ок то составить bill of sale и заплатить 2. Позвовонить в страховые и оформить страховку 3. Пойти в реджестри и машину переоформить на себя, получить номера Подскажите пожалуйста все ли так или ещё какие-то нюансы есть?
-
AnGel надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1257 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Шукаю людину кому потрібен домашній інтернет, так як переїхав на іншу квартиру та нема можливості перенести на свій адрес. Інтернет від Телуса Безлім, швидкість до 1 гб в секунду Ціна - 65$ на місяць Контракт на 2 роки, користувався лише 2 місяці. Необхідно щоб за вашою адресою був fibre optic. За деталями в особисті
-
You can easy covert it to CAD on Newton app and etransfer it to your bank car. Also, less commission.
-
Вітаємо! Мене звати Аміна! Працюю в дилерському центрі Chrysler, Pam, Jeep😁. Великий вибір нових та вживаних автомобілів. Допоможу підібрати комфортабельний автомобіль на ваш смак і можливості. Різні умови оплати відповідно до ваших побажань: кредит, лізинг або повна оплата автомобіля. Також є багато вигідних пропозицій як для початківців🇺🇦, так і для покупки першого автомобіля в Канаді. Телефонуйте: 📲 (437)313-2536📲
-
Всем Привет. Ищу моделей до стрижки и окрашивания, все вопросы в личку
-
VQA надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1261 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
VQA надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1260 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вітаю. Хто може підібрати набір інструментів з Едмонтону( market place ) доставити до Калгарі ?
-
Доброго вечора громадо! Таке питання: Викликали дитині швидку пару тижнів тому, а зараз прийшов рахунок ну дуже великий. І не знаю як бути чи покривають бенефіти чи куди звернутись?
-
Іііі що ще писали? Я реально не бачив.
-
Вызов скорой не покрывается нашими бенефитами от Альберты хелс об этом люди писали уже много раз
-
Если в чем то сомневаетесь позвоните на горячую линию альберта хелс у вас в щете что вы получили должен быть указан номер для связи и переспросите у них