Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня . Хто полюбляє гори та підйоми на різні висоти? А може навіть існує група однодумців?
-
Привіт 🙌🏼 Кому цікавий професійний масаж, а головне результат, вже навіть після першого сеансу - звертайтесь в особисті 🌿 (з бенефітами не працюю)
-
🙏🏻 Namaste. 💥06.07.24 Запрошую Вас приєднатися до нашого одноденного ретриту у чарівних горах,серед захоплюючого каньйону, біля мальовничого озера та мінеральних термальних джерел. 😉Що на Вас чекає: 1️⃣Гармонія з природою: Проведемо день на свіжому повітрі, насолоджуючись краєвидами гір, каньйонів та озера. 2️⃣Практики медитації та йоги: Ранкові сесії йоги та медитації, які допоможуть вам знайти внутрішній спокій та гармонію. 3️⃣Термальні джерела: Розслаблення у природних термальних джерелах, які мають оздоровчий ефект. 4️⃣Духовні бесіди: Глибокі розмови та обговорення, що сприятимуть вашому духовному розвитку. 🗺️ Програма ретриту : 🕕 05:00 - Виїзд із Едмонтона. 🥪8:00-8:30 Сніданок 🏞10:00-11:00 - Практика Хатха-йоги та пранаями на березі озера «Two Jack Lake».(йога мати надаються) 🧗🏼11:30-3:00 - Трекінг «Johnston Canyon». 🥗1:00-1:30 Обід 🧘🏼♂️3:00-4:00 Медитація та цвяхостояння.(за бажанням) 🛀🏻4:30-5:30 Термальні джерела(extra +18$) 🕔 6:00 Виїзд з Банф. Вартість 150$ місця обмеженні. За подробицями звертайтесь у пп.🌿🙏
-
Шукаю людину кому потрібен домашній інтернет, так як переїхав на іншу квартиру та нема можливості перенести на свій адрес. Інтернет від Телуса Безлім, швидкість до 1 гб в секунду Ціна - 65$ на місяць Контракт на 2 роки, користувався лише 2 місяці. Необхідно щоб за вашою адресою був fibre optic. За деталями в особисті
-
Привіт. Шукаю наших перукарів район Alberta Avenue, Kingsway Mall, DON’YA Ukraine's K. 🇺🇦💖
-
Привіт 👋 Мене звуть Аміна 😊 Я працюю фінансовим менеджером у дилершипі Ram,Jeep, Dodge 🚘 Допомагаю знайти надійний автомобіль на кожен день, на якому ти зможеш подорожувати та насолоджуватись життям у Канаді!🇨🇦 Також є спеціальні програми на доступних умовах для новоприбулих, які тільки почали тут працювати 👷♀️👨🏭💼 та майже без кредитної історії 💳. Відповім на такі питання як: Хто може податись на автокредит, які відсоткові ставки, що потрібно щоб подати на автокредит? та інші важливі питання. Безкоштовна консультація Мій номер 437-313-2536
-
Smail надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1270 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Фізіотерапевтична клініка в Едмонтоні (район Dunluce) має вакансію масажиста. Якщо у вас є відповідні докумени і ви в пошуку роботи напишіть мені
-
Safar . надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1272 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam