Ukrainian Edmonton
-
Привіт 👋 Мене звуть Аміна 😊 Я працюю фінансовим менеджером у дилершипі Ram,Jeep, Dodge 🚘 Допомагаю знайти надійний автомобіль на кожен день, на якому ти зможеш подорожувати та насолоджуватись життям у Канаді!🇨🇦 Також є спеціальні програми на доступних умовах для новоприбулих, які тільки почали тут працювати 👷♀️👨🏭💼 та майже без кредитної історії 💳. Відповім на такі питання як: Хто може податись на автокредит, які відсоткові ставки, що потрібно щоб подати на автокредит? та інші важливі питання. Безкоштовна консультація Мій номер 437-313-2536
-
Smail надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1270 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Фізіотерапевтична клініка в Едмонтоні (район Dunluce) має вакансію масажиста. Якщо у вас є відповідні докумени і ви в пошуку роботи напишіть мені
-
Safar . надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1272 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Safar . надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1273 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
А Ви не змогли би допомогти мені продати Mazda 6 в ідеальному стані 2021 року випуску, 190,000 км пробігу. Я був би Вам дуже вдячний. 780-446-5443
-
В данной ситуации это не имеет значение так как они вызов скорой не покрывают, да и у Вас же на на карте написано Alberta Adult Health Benefits
-
Это вы парню которому щет пришёл от альберты хелс пришёл долларов на 450 напишите про нюансы напишите если так обознаны
-
В Альберті це не так працює. Покривається лише, якщо лікарі прийдуть до висновку, що там і справді було питання життя і смерті або ж інша дуже тяжка невідкладна ситуація. Якщо ж виявляється, що нічого страшного не було, то виклик швидкої ви оплатите зі своєї кишені (надійде рахунок на оплату)
-
Тоже такое слышала, люди с очень высоким давлением вызывали скорую и врачи не пощитали что угроза жизни и получили письмо на 450 за вызов.