Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1000811165T Offline
    t1000811165T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Всі ми бачили новини про неймовірно жахливу аттаку на Охматдит в Києві, ці закривавлені обличчя наших дітей та численні завали. На даний момент кількість загиблих зросла до 36 а кількість постраждалих - до 140. Серед них - двоє вбитих дітей. Ми не можемо лишитися осторонь, тому МУНО Едмонтон влаштовує важливий екстренний мітинг в Едмонтоні, СЬОГОДНІ ВВЕЧЕРІ. Будь ласка, приєднуйтесь о 18:00 годині біля Легістратури (Alberta Legislature Grounds), та поширюйте всюди! 🙏 Не перестаємо кричати, на що здатна країна-вбивця. росія має бути покарана за кожну сльозу та краплину крові невинних українських дітей та сімей. Слава Україні! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AS
    wrote on last edited by
    Привіт 👋 Мене звати Аміна 😊 Я працюю фінансовим менеджером в дилершипі Ram,Jeep, Dodge 🚘 Допомагаю знайти надійне авто на кожний день, на якому ти зможеш подорожувати і насолоджуватись життям у Канаді!🇨🇦 Також є спеціальні програми на доступних умовах для новоприбулих, які тільки почали тут працювати 👷‍♀️👨‍🏭💼 і майже без кредитної історії 💳. Відповім на такі запитання як: Хто може податися на авто-кредит, які процентні ставки, що потрібно щоб податись на авто-кредит? І інші важливі питання. Безкоштовна консультація Мій номер 437-313-2536
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Michael Wilson надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1298 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ви просто підіть з бенефітами і Альберта Хелс карткою до стоматолога, і вони одразу при вас перевірять, чи діють бенефіти. Мають діяти
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Всім продовжили, я так розумію. Бо дехто з людей їм телефонував, і їм теж казали, що продовжили до 31 вересня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марічка
    wrote on last edited by
    4000 нарахували дитині зуби полікувати😱
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марічка
    wrote on last edited by
    А як можна взнати ? Нам нічого не прийшло
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    До 31 вересня. Мені офіційний лист через Canada Post про це прийшов
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марічка
    wrote on last edited by
    Підскажіть чи продовжили health benefit? Ми в квітні 23 року отримали
    1 Reply Last reply
    0
  • t861473184T Offline
    t861473184T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    ✍✍✍Навчу говорити англійською.З любого рівня.Метод свій,навчив вже 100+ людей.Пробний безкоштовно.Пиши в особисті.😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t982230682T Offline
    t982230682T Offline
    Tata
    wrote on last edited by
    Хто пішов, де краще паркуватись?
    1 Reply Last reply
    0
  • t704147478T Offline
    t704147478T Offline
    Artem Rusinov
    wrote on last edited by
    🧘🏼‍♂️Йога-тур "Практика в місцях Будди" 📆 6-16 лютого 2025 року. “Справжнє призначення подорожі – не місце на карті, а новий погляд на життя.” З 6 по 16 лютого 2025 року ми вирушаємо до Індії на йога-тур та духовну подорож священними місцями, які зберегли багатовіковий дух самовдосконалення, розвинутий та підтримуваний духовними Майстрами та шукачами минулого і сучасності. Ми запрошуємо вас до таких місць на карті, які сприяють саморозвитку та насичені енергіями самопізнання, відкриваючи нові кордони знань у нас. Знань про себе та створення світу. Ми відвідаємо: 🔹 Варанасі на берегах священної Ганги. Місто на межі життя і смерті, під заступництвом Шиви. Місто, старіше за саму історію. Далі ми вирушимо до головних значущих місць життя Шак'ямуні Будди: 🔹 Сарнатх – де Будда вперше дав свої вчення. 🔹 Бодхгая та храм Махабодхі – де він досяг просвітлення. 🔹 Гора Грідхракутта, де були прочитані найважливіші частини вчень Будди. 🔹 Печера Махакала – де Будда зрозумів Середній Шлях. 🔹 Давній університет та монастирський комплекс Наланда, де до сьогодні навчалися багато відомих духовних Учителів. Ми доторкнемося до культури Індії, зможемо познайомитися з традиціями та способом життя цієї дивовижної та незвичайної країни. Протягом усього туру ми будемо мати практики йоги та медитації, цікаві лекції про йогу та самовдосконалення, карму, реінкарнацію та вчення Будди, а також, звичайно, про місця, які ми відвідуватимемо. 🙏🏻Приєднуйтесь до духовної подорожі до цих священних місць! Ми відкриємо себе і світ у зовсім новому світлі! По всіх питаннях, будь ласка, пишіть у приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6147285781T Offline
    t6147285781T Offline
    Bogdan K.
    wrote on last edited by
    Шановні батьки❤️ Лише для українських діток від 6 до 17 років. Проходить набір в літній Онлайн IT табір😊! Є бажаючі? Для детальної інформації пишіть слово "Табір" в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t5359712585T Offline
    t5359712585T Offline
    -.- ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎-.- ‎ -.- ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎-.-
    wrote on last edited by
    Royal Canadian Air Cadets
    1 Reply Last reply
    0
  • t5359712585T Offline
    t5359712585T Offline
    -.- ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎-.- ‎ -.- ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎-.-
    wrote on last edited by
    Якщо вам треба кудись діти дітей то є варіант віддати їх на кадети, ви уникаєте і часу з дітьми, і шансу того що дитину не повернуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Доброго дня, можливо тут є х то з України,працює в скотія бнку або має контакти . Дякую🤝🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t600652393T Offline
    t600652393T Offline
    Наташа Проценко
    wrote on last edited by
    Доброго дня,підкажіть будь ласка якщо хтось знає,чи потрібно для продовження закордонного паспорта дитині фотокартки для вклеювання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    Ukraine
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040435653T Offline
    t2040435653T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах.  Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година -  30 USD 1 година ( ГРУППА 3-4 студента) - 10 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    Користувалась цією групою посилку отримала рекомендую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.