Ukrainian Edmonton
-
Дякую.
-
Дякую за відповідь.
-
Добрый день посоветуйте кого-то кто занимается ремонтом телефонов. Сын утопил айфон
-
Доброго дня, шановні друзі, може хтось має контакти, щоб зняти житло у Калгарі за адекватні гроші на 5 днів. Дякую
-
В любой стране, если ты покидаешь место происшествия, та и здесь на сайте : “collision center” написано : ( если человек отказывается предоставлять свой страховой полис и удостоверение) Вы обязаны обратиться в полицию. Ну или : понять, простить и отпустить
-
В мене був випадок на парковці у Британській Колумбії. Я по телефону подзвонив і зробив собі так кейс намбер
-
Думаю, потрібно піти в поліцію і відкрити case number. Це буде потрібно для страхової. А там в поліції коли вони запитають, яка у вас є інформація, тоді можна надати відео.
-
Аа. То це ваша раколовка була..
-
А конкретні місця вам ніхто не підкаже. Часом кладу свою раколовку ввечері, а прихожу зранку- раколовка на березі вже випотрошена.
-
Ліцензії не треба. Ліміту немає.
-
Якщо в місті, то на річці. Але раки там невеличкі.
-
Читав що можна ловити навіть без ліцензії Але де вони тут є так і не знайшов
-
Де в Едмонтоні можна половити раків?
-
Вітаю. Підкажіть хто розуміється, як краще зробити. Ситуація на парковці біля дому стояло моє авто ввечері хтось паркував своє і трохи пошкодив мені бампер і решітку. Сосіди побачили зробили фото потім мені скинули. Я йому залишив записку з моїм номеро щоб розібратися, а він походу морозиться. Якщо звернутися в мою страхову з доказами вони то вирішать чи ні, і чи не піднімуть потім мені місячну оплату? Чи в поліцію йти показувати їм і нехай далі вони його шукають?
-
Тут все дуже індивідуально, але я працюю в дилершипі і ми офорлюємо ці страхові майже кожен день і найдешевше виходить у TD. Які тарифи у тих хто оформлює самі через інші фірми я не знаю