Ukrainian Edmonton
-
Якщо досвід більше 2 років, то так. Нема full тут. Та зараз мають змінити , що взагалі тільки одні будуть advance
-
Дякую за вiдповiдь !)
-
Пані Дарія, поїдьте в український соціальний центр, - 127 17 97 St, дівчата поможуть з житлом. Завтра вранці обов’язково їдьте. В нас одна кімната, ми не маємо куди прийняти вас, але впевнена, що там вам поможуть. Ще є католицький центр - 8212-118 Ave. 780-424-3545. Хай вам щастить!
-
Доброго вечора, Підскажіть будь ласка, можливо хтось знає з вас, або може підсказати до кого можна звернутись Чоловік шукає роботу, має досвід 3 роки в роботі з мебеллю ( carpenter) збірка/розбірка меблі, монтаж і все інше що зв’язане з цим, також ставить двері, вікна з МДФ, плінтуси, сходи ( Є багато фото, можу відправити якщо потрібно) Єдине, те що англійську не знає дуже добре, але і процесі вивчення Вільно володіє румунською ну і власне українською. Буду дуже вдячна за будь яку інформацію. Всім гарного вечора ❣️
-
Усім доброго вечора!Сдаеться квартира у районі NW. Перший поверх. Район дуже спокійний. Багато шкіл та е дитячій садочок де діе супсидія. Будинок френдлі не відмовляють у кого е песик або котик. Хто дійсно потребуе у житлі пишіть у приват.
-
Всі на сяйво
-
Хто бачив
-
А де воно має бути конкретно?
-
На північному сході
-
В якій стороні
-
Трішки є але мало
-
І як там? Видно?
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Північний схід
-
На мапі пошукайте orphans house
-
Я в телевізорі!!! Новини з джоб фейр 8 березня