Ukrainian Edmonton
-
Ділення робе
-
привіт, підїзждайте до нас, зробимо. 9508 62 ave nw - ace auto
-
Залежить від того яке у вас авто
-
Привіт. Зараз ми приймаємо на роботу одну посаду з конкурентоспроможним пакетом заробітної плати. Досвід не обов'язковий; надається навчання. Зацікавлені кандидати, будь ласка, зв’яжіться з нами в особистих повідомленнях для отримання додаткової інформації».
-
Іра☀️ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4059 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Доброго вечора. Поділіться будь ласка контактами людини, що повністю діагностую ноут, замінює термопасту та робить чистку
-
Написала в приватні
-
Написала в приватні
-
Потрібен особистий помічник Нам потрібна 1 людина беремо без досвіду Зарплата 600$ 3-4 години щодня для більш детальної інформації пишіть мені в приватні повідомлення
-
Скаргу надіслано
-
Давно планували одружитись? Я з радістю проведу для вас незабутню церемонію одруження! Незалежно від того, чи це буде інтимна церемонія тільки для двох, чи святкування у колі найближчих друзів і рідних, я допоможу зробити цей день особливим. Радий бути частинкою вашого свята та допомогти створити момент, який запам’ятається назавжди! Звертайтесь, і разом ми організуємо церемонію вашої мрії!
-
Hello
-
Чекаємо ваших дітей завтра на дискусійному клубі для підлітків. Участь безкоштовна 19 жовтня 13:00-15:00 Для реєстрації пишіть в особисті Гоовримо на цікаві теми, розвиваємо кругозір. Зустріч ведуть спеціалісти з психологічною освітою