Ukrainian Edmonton
-
Вітаю, питання до тих хто виривав зуби мудрості, де це краще зробити , і який прайс, дякую
-
От души, не советую белмед
-
Так дякую, я там була 1 раз потім змінила лікаря , але він сказав що бенефіти не покриють і сказав або в мене за 2000$ або дам направлення до спеціаліста за 700$ але тоді мене так ще не прижало, а зараз вже почав турбувати і нема куди тягнути , цікаво просто досвід ну і прайс )
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Продам проїзний квиток 20$
-
Та в мене в доньки англійська доволі хороша, але я боюся, що може розгубитися Я вже здавала CELPIP для іміграції і мені він здався доволі легким, тож думала, може і їй його можна здати. Але дякую за відповідь. Тож буде здавати IELTS. А Duolingo дійсно підходить для університету? (У школі порадили здати IELTS).
-
УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА Заповніть форму реєстрації або пишіть в особисті. Кількість місць обмежена. Ще є 5