Ukrainian Edmonton
-
Варя надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4201
-
-
Анастасия ❤️ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4210
-
Yulia надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4216
-
Хто хоче скласти компанію на інфо сесію щодо волонтерства - брати регулярно зразки води з норз Саскачеван рівер: Your event is coming up soon! Explore Water Monitoring with Swim Drink FIsh Thursday at 7:00 p.m. Organized by Swim Drink Fish Terwillegar Dog park Пишіть мені! Можу підвезти с південної частини міста
-
Доброго ранку, не тільки у вас Зараз збій у багатьох в роботі саме гугл карт Краще користуватись іншим додатком зараз, багато радять додаток Транзит
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 / $70 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 100GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $40 📍KOODO - 20GB та 5GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $29 / $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Доброго дня маю таке питання закінчується паспорт хочу його поновити Мені 19 виїхав в 17 з України не був зареєстрований в воєнкоматі ні в ТЦК Посольства пишуть мені що треба зареєструватися в резерві+ але я не можу бо даних ніяких не має, можливо хтось стикався з таким можливо хтось щось знає
-
Скаргу надіслано
-
Дуже злий на українські організації Канади через замовчування цієї проблеми, мені здається вони не діють в інтересах українців, а просто пудрять мізки
-
Будь ласка, дай знати як вирішиш проблему з паспортом, мені здається єдині 2 варіанти або біженство, або гуманітарні обставини для ПР
-