Ukrainian Edmonton
-
-
fvbdfbsfb sbdbdbsb надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4264
-
Всем Привет. Я студент и ищу моделей на окрашивание, стрижки и завивку В Вторник и Четверг 50% скидка на окрашивание В Понедельник 50% скидка на стрижки Все вопросы в личку
-
Vintage home Boutique надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4274
-
Скаргу надіслано
-
Підкажіть будь ласка чи є чиї діти ходять на хокей? З якого віку починаються групи? І як взагалі записатися? Дякую.
-
Kenganlili ashura надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4276
-
Скаргу надіслано
-
Кристина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4284
-
Привет, я машину буду забирать здесь Потом поеду по 401му шоссе на восток Ты сможешь к аэропорту Андрея подвезти?