Ukrainian Edmonton
-
Шукайте самі, купляти "через знайомих" вийде дорожче, в більшості випадків, мені так здаєтся так
-
А ще хотіла спитати, може хтось працює в школах тут? Чи є такі?
-
Ну так, це точно))
-
НАНИМАЕМ СЕЙЧАС!!! Работа службы поддержки!!! Требуются личные помощники, администраторы Payroll Clark должны быть частью наших агентов по листингу жилья по всему миру, эта работа в сфере недвижимости широко распространена во всем мире, работая прямо из дома. Полный рабочий день/неполный рабочий день.
-
Можу дати контакт тих хот займається цим
-
Привіт народ. Чи можливо зробити водійське на машину на основі водійського на мотоцикл? Тобто чи є там якась спрощена система, я маю права тільки на мотоцикл і не хочу 1.5 роки чекати на права для машини, дякую
-
@UkrBusinessForum 👈 канал для бізнес людей.
-
Легко сказать, но если человек прилетел с условной 1000 $, как снять по другому?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка найкращі сайти для пошуку квартири, дякую 😊
-
Кому? Допустим семье с трёх человек искать комнату на подселение ?
-
Тоді шукати кімнату на підселення. Орендодавці (я би сказала 90%) не здадуть квартиру/будинок людині у якої нема роботи, кредіт скоре і грошей. Це дуже важко таких орендодавців знайти. Це великий ризик для них.
-
Вітаю 🌷 Пропонуємо послуги за адекватну вартість: Перевезення меблів (склад )🚚 Зустріч з IKEA /тощо Зустріч з аеропорту ✈️ Зустріч з Калгарі /тощо Привеземо / відвеземо Доставка квітів 💐💐💐💕 Додаються послуги ще двох вантажників у вечірній час та у вихідні. Вартість по місту від 50-70 САD, окраїна / за місто -по домовленості. Пишіть/дзвоніть #трансфер 7805667698
-
Проверьте найдутся и такие, но это совсем другая история. В чем беда у boardwalk?
-
А на що сім'я розраховує їдучи в Канаду з умовно $1000???
-
Я это прекрасно знаю и вы сами ответили, почему приходиться пользоваться этими агенствами 🤷
-
rentfaster
-
Что проверять ? Кого проверять? Я спрашиваю на чем основаны ваши "советы" ?
-
А воно мені "нада" провіряти...
-
Привіт, я шукаю в фейсбуці на маркет плейсі
-
Всім привіт хто подавав на u4u знаходячись в Канаді ? Яку відповідь ви отримали ? Чи чули що для тих хто вже в Канаді приходить відмова ?
30 Jan 2023, 02:31
1695/18368
about 17 hours ago