Ukrainian Edmonton
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі💥
-
Namaste 🙏🏻 🍁Йога-день: 23 листопада Запрошуємо всіх на йога-день, який надасть вам можливість зупинитися, відчути момент і пізнати себе глибше. Якщо ви хочете розпочати свій вихідний з користю для тіла і душі, приєднуйтесь до нашого заходу, який включає: 🧘 Практику хатха-йоги для підтримки балансу і сили. 🧘♂️ Медитацію для заспокоєння розуму і внутрішньої гармонії. 📚 Лекцію (дихання і медитація), де ми розкриємо використання дихання для глибшого занурення в медитацію та його вплив на свідомість. 🌟 Чому варто прийти? У нашому метушливому світі ми постійно зайняті справами та турботами. Цей день – чудова нагода на мить зупинитися, відновити свої внутрішні ресурси, зануритися у практику йоги і знайти інший бік себе. Ми не можемо змінити свій старт, але можемо змінити свій фініш. Дата: 23 листопада Час: 12:00 – 2:00pm Вартість: 25$ 📍 Місце проведення: Edmonton 10515 114 St NW Для деталей та реєстрації прошу писати в особисті повідомлення.
-
Зустрічаємось вже сьогодні, 2-го листопада, на благодійній вечірці Dance for Chance. Нагадуємо, що весь прибуток від вартості входу з вечорки піде на реабілітацію нашого товариша. На вас чекає найкраща українська та світова музика, яка змусить вас танцювати на всі 100%, а за пультом буде Navasia. Чекаємо на вас у Home & Away. Початок о 22:00. Вартість входу: безкоштовно для дівчат до 23:00, після — 15$. Для чоловіків — 15$ до 23:00 та 20$ після.
-
Доброго вечора усім Ми реєструємо в українське консульство для оформлення паспортів по всій Канаді
-
Панство, розумію, що мій допис може не дуже вписуватись в рамки групи, але дуже прошу доєднатись до мого дослідження з психології - це займе у вас хвилин 15 та дуже допоможе. Пишіть в приват. Гарного всім дня😊
-
Скиньте мені деталі навчання будь ласка
-
Bogdan надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4613
-
Доброго дня усім Ми реєструємо в українське консульство для оформлення паспортів по всій Канаді
-
Скаргу надіслано
-
В гуглі military winter clothing