Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт 🫡 Приймаю замовлення на здобну випічку, сирники, а тепер ще і на бездріжджовий хліб з органічного борошна Хліб на цільнозерновій заквасці : Вага 550г Цільнозерновий Житньо-пшеничний 6$ також може бути з насінням гарбуза та соняшника 7$ Пшеничний 6$ Пшеничний з міксом насіння 7$ Житньо-пшеничний 6$ Житньо- пшеничный з родзинками та грецьким горіхом 7$ Замовлення робимо в ПП Хто ще не скуштували Сирник з Sour cherries chocolate 25$🍰🍒🍫 Також в наявності натуральний мед 15$ кг Мед з горішками 10 $ 🐝🐝🍯🐝🐝 Доставка 🚙 на West, буде в суботу 09.11 на парковку біля European Market 6607 177 St NW, Edmonton, AB T5T 4K3. ‼️09.11 о 13pm‼️ Асортименти з цінами на фото Тл. 587 937 2421
-
Irina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4660
-
Розмовна англійська для CUAET українців. PhD in English (Simon Fraser University). Пробний урок - безкоштовно.
-
Скаргу надіслано
-
Всім привіт. Не знаю, чи всі хто користуються картками МОНОбанку знають про цю новину, але Монобанк розриває контракт з Мастеркард, тому всі хто користуються такими картками повинні їх перевипустити/змінити на Візу до кінця цього року. Я тільки що спілкувалась з підтримкою, мені цю інформацію підтвердили та сказали, що є можливість замовити пластик на Канадську адресу, доставка буде за рахунок Монобанку (лише може бути нараховано мито, то воно буде за ваш рахунок). Оновіть свої картки, поки є час.
-
Доброго дня Можливо комусь потрібні гривні на українську картку в обмін на канадські долари?
-
Скаргу надіслано
-
На жаль, з цим складніше. Бо не всі прогресивні лінзи повністю покриваються. Мої провінційна страховка повністю не покривала ніде. Може, там ще залежить від того, чи людині ніяк без прогресивних, чи в них нема надзвичайної потреби (як у мене) А ось страхові від роботодавця можуть покривати все, що завгодно.