Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт. Не знаю, чи всі хто користуються картками МОНОбанку знають про цю новину, але Монобанк розриває контракт з Мастеркард, тому всі хто користуються такими картками повинні їх перевипустити/змінити на Візу до кінця цього року. Я тільки що спілкувалась з підтримкою, мені цю інформацію підтвердили та сказали, що є можливість замовити пластик на Канадську адресу, доставка буде за рахунок Монобанку (лише може бути нараховано мито, то воно буде за ваш рахунок). Оновіть свої картки, поки є час.
-
Доброго дня Можливо комусь потрібні гривні на українську картку в обмін на канадські долари?
-
Скаргу надіслано
-
На жаль, з цим складніше. Бо не всі прогресивні лінзи повністю покриваються. Мої провінційна страховка повністю не покривала ніде. Може, там ще залежить від того, чи людині ніяк без прогресивних, чи в них нема надзвичайної потреби (як у мене) А ось страхові від роботодавця можуть покривати все, що завгодно.
-
Вітаю. Комусь вдалось сьогодні зловити слот в консульство?
-
Ihor Huk надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4687
-
Добрий вечір хто може порекомендувати клініку для проходження мед огляду бо звонив в дві клініки просять 430₴