Ukrainian Edmonton
-
На жаль, з цим складніше. Бо не всі прогресивні лінзи повністю покриваються. Мої провінційна страховка повністю не покривала ніде. Може, там ще залежить від того, чи людині ніяк без прогресивних, чи в них нема надзвичайної потреби (як у мене) А ось страхові від роботодавця можуть покривати все, що завгодно.
-
Вітаю. Комусь вдалось сьогодні зловити слот в консульство?
-
Ihor Huk надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4687
-
Добрий вечір хто може порекомендувати клініку для проходження мед огляду бо звонив в дві клініки просять 430₴
-
Дякую вам ! Завтра позвоню
-
Всем Доброй ночи ! Я студент ищу моделей для окрашивание, стрижек и завивки Понедельник 50% скидка на стрижки Вторник и четверг 50% скидка на окрашивание Все вопросы в личку
-
Namaste 🙏🏻 Запрошую вас з 12 по 15 грудня на 🧘🏼♂️Віпасану— глибоке пізнання себе і своєї внутрішньої природи. Практика відбудеться в унікальних умовах 🏔️ Національного Парку Джаспер, серед величних гір, де сама природа сприятиме глибокому розслабленню та самопізнанню. Що на вас чекає: – Сесії глибокої медитації Віпасани. – Практика Мауни (мовчання) для досягнення внутрішньої тиші. – Усвідомленість і концентрація на фоні природи. – Тиша і простір для внутрішньої роботи. – Природа, яка допоможе вам розслабитися та зануритися у самопізнання. ❗️Місця обмежені! Деталі та реєстрація: прошу писати в особисті повідомлення. Не втратьте можливість провести час у горах і змінити своє сприйняття світу! #Віпасана #Медитація #Йога
-
Brandon Drucker надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4706
-
Плануєте весілля цього або наступного року? Я – весільний офіціант у провінції Альберта і готовий зробити вашу церемонію незабутньою! Пропоную проведення весіль від особистих, інтимних подій до свят у колі друзів і рідних. Кожне весілля унікальне, тому я створюю церемонії, що відображають вашу особисту історію та мрії. Готовий до співпраці, щоб разом зробити цей день ідеальним для вас. Зв’яжіться зі мною, щоб обговорити всі деталі!
-
Ви вже закордоном, але ще не зовсім адаптувалися в новій країні? Давайте змінимо це!☺️😎 Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше освоїтися в новому середовищі, Позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською мовою вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
-
Доброго дня , хтось знає як отримати з Польщі справку про несудимість. Знаю що можна було б онлайн, якщо є кваліфікований електронний підпис, та можна через довірену людину в Польщі. Чи хтось робив через довірену людину?
-
TANYA надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4741
-
Rustam Krynnik надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4740