Ukrainian Edmonton
-
Ви вже закордоном, але ще не зовсім адаптувалися в новій країні? Давайте змінимо це!☺️😎 Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше освоїтися в новому середовищі, Позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською мовою вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
-
Доброго дня , хтось знає як отримати з Польщі справку про несудимість. Знаю що можна було б онлайн, якщо є кваліфікований електронний підпис, та можна через довірену людину в Польщі. Чи хтось робив через довірену людину?
-
TANYA надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4741
-
Rustam Krynnik надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4740
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
разрешение администратора на публикацию
-
Скаргу надіслано
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертатайтеся в дірект
-
Як мені її зробити, можливо ви під кажете?
-
Доброго вечора, підкажіть суперового стоматолога будь ласка або клініку