Ukrainian Edmonton
-
قصي надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4941
-
قصي надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4942
-
Всім привіт, кого цікавить просування у соцмережах, пишіть в особисті
-
قصي надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4951
-
قصي надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4954
-
عبد الله الحمارنة надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4961
-
Доброго дня, займаюсь налаштуванням реклами у Facebook/Instagram, або Google також створюю сайти для бізнесу, проконсультую та допоможу
-
West elm Antiques надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4970
-
Можу купити тільки карту і покласти на неї гроші🤔
-
Я щойно був сервісі і мені сказали, що «проїзного» немає
-
Є. Але тепер не паперовий, а переведений на картку ARC
-
Добрий день Більше проїзного на місяць немає?(
-
Ааа, а як оформити субсидовий проїзний?)
-
Це те ж саме. Якщо у вас схвалений субсидований проїзний за $35, то щоразу, коли їдете, списується $2.75, а потім, коли буде $35, надалі до кінця місяця сума вже не буде списуватися щоразу при поїздці
-
У мене немає notice of assessment)
-
Я прилетів тиждень тому😁
-
Вам треба надати ваш Notice of Assessment за минулий рік (роздрукувати цей PDF файл з вашого CRA акаунта), і разом з Альберта Айді/або паспортом/або Driving license прийти в Сервісний центр для оформлення субсидованого проїзного. Якщо ваш дохід за минулий рік знаходиться в межах Low income, то вам його схвалять і одразу зареєструють на вас картку з 35 Дол на місяць. Багато із нас вже не підпадає під цю категорію, правда
-
Тоді вам, як новоприбулому українцю, можна оформити субсидований проїзний. Треба прийти до них із паспортом і ворк пермітом. (Якщо нічого не змінилося в правилах).
-
Дуже дякую🙏
-
عبد الله الحمارنة надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4976
30 Jan 2023, 02:31
17175/18368
about 17 hours ago