Ukrainian Edmonton
-
Шукаю сусіда у двох кімнатну квартиру у районі Lynnwood. Спокійний район, 5 хвилин пішки від будинку до плази з волмартом, доларамою, сейфвей і тд. Маршруткою чи авто 5-10хв. до WEM. В даунтаун авто-15хв, маршруткою 20-25. Адреса:15407 87 Ave NW, Edmonton Ціна: 725$/Місяць(all utilities) Інтернет + 25 в міс. 200$ Депозит при заселенні. Заселення від 27 Листопада! Усіх зацікавлених прошу писати, решту узгодимо)
-
Доброго вечора, хто передавав посилки з України укр поштою, є у них заборона на щось?
-
Добрый вечер.Я студент ищу моделей для практики и пополнения портфолио, работаю в салоне Модели для стрижек, окрашивание и завивки. По понедельникам 50% скидка на стрижку Вторник и четверг 50% скидка на окрашивание
-
Шукаю сусіда у двох кімнатну квартиру у районі Lynnwood. Спокійний район, 5 хвилин пішки від будинку до плази з волмартом, доларамою, сейфвей і тд. Маршруткою чи авто 5-10хв. до WEM. В даунтаун авто-15хв, маршруткою 20-25. Адреса:15407 87 Ave NW, Edmonton Ціна: 725$/Місяць(all utilities) Інтернет + 25 в міс. 200$ Депозит при заселенні. Заселення від 27 Листопада! Усіх зацікавлених прошу писати, решту узгодимо)
-
доброго вечора! 😊 пропоную послуги няні для вашої малечі. маю близько року досвіду догляду за дітьми в Канаді. хоча працювала неофіційно, легко знаходжу спільну мову з дітками та створюю для них теплу, дружню атмосферу. доглядала за дітками від 2-х років: разом ми цікаво та корисно проводили час. трохи про мене: я відповідальна, уважна та люблю працювати з дітьми. у роботі намагаюся знайти індивідуальний підхід до кожної дитини, підтримуючи її інтереси. також із задоволенням допоможу з приготуванням їжі для дітей чи легкими хатніми справами, якщо це потрібно. шукаю підробіток після 4-5, оскільки я студентка і маю навчання до 3:30. готова обговорити ваші умови, графік та оплату. якщо вас цікавить моя пропозиція, пишіть у приватні повідомлення. гарного вечора! 🌟
-
Bohdan надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 5270
-
🍁Йога-день: 23 листопада Запрошуємо всіх на йога-день, який надасть вам можливість зупинитися, відчути момент і пізнати себе глибше. Якщо ви хочете розпочати свій вихідний з користю для тіла і душі, приєднуйтесь до нашого заходу, який включає: 🧘 Практику хатха-йоги для підтримки балансу і сили. 🧘♂️ Медитацію для заспокоєння розуму і внутрішньої гармонії. 📚 Лекцію (дихання і медитація), де ми розкриємо використання дихання для глибшого занурення в медитацію та його вплив на свідомість. 🌟 Чому варто прийти? У нашому метушливому світі ми постійно зайняті справами та турботами. Цей день – чудова нагода на мить зупинитися, відновити свої внутрішні ресурси, зануритися у практику йоги і знайти інший бік себе. Ми не можемо змінити свій старт, але можемо змінити свій фініш. Дата: 23 листопада Час: 12:00 – 2:00pm Вартість: 25$ 📍 Місце проведення: Edmonton 10515 114 St NW Для деталей та реєстрації прошу писати в особисті повідомлення. #Реклама
-
На сайті укрпошти розписано що можна відправляти, а шо ні
-
Gallery Elder надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 5276
-
Міст експрес Можете також в укр.магазин Орбіт поїхати
-
Ольга надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 5289
-
Потрібна допомога Хтось передавав матеріали для манікюру з України і як?