Ukrainian Edmonton
-
It’s never too late to join our Ukrainian Dnipro Choir!! We’ve just completed our 70th Anniversary concert year & celebrations, and looking forward to new and exciting repertoire. Ми щойно завершили наш 70-річний ювілейний рік святкуванням концерту та прагнемо перейти до нового та захоплюючого репертуару. Хор Дніпро запрошує нових учасників до нашого хору! Приєднуйтесь!! Запрошуються усі типи голосів. Приходьте на репетиції хору щопонеділка на 19:00. Mixed voice choir. All voices welcome (SATB). Transliterated Ukrainian lyrics available.
-
Привіт👋. Мене звати Наталя. Я займаюся виготовленням ігор на липучках. Це чудова розвиваюча гра, яка поєднує в собі гру та навчання. Діткам подобається, що вони можуть самостійно прикріплювати та відкріплювати елементи, що розвиває дрібну моторику і креативність. Це унікальний подарунок на будь яке святкування 🎁.
-
Ольга надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 5501
-
Запрошую на курси англійської онлайн 📚 Я дипломований викладач з 5-річним досвідом роботи з рівнями A0-B2 Якщо ви бажаєте підвищити рівень вашої загальної англійської чи підготуватись до CELPIP звертайтесь в особисті за детальною інформацією та відгуками Є можливість приєднатися до групових занять та індиви
-
Black Friday вже тут 💯 Знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 / $70 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
вітаю! Будь ласка, дайте лінки на онлайн магазини, щоб можна було замовити доставку до будинку продуктів (солодощі, кава, алкоголь). Знаходжусь в іншому місті, хочу зробити приємний подарунок
-
Pavlo 🐾 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 5526
-
Потрібна порада від матусь. Треба перевести дитину на суміш з ГВ. Мій сімейний лікар дав "чудову" пораду- запитати консультанта у відділі 🤦♀️ Підкажіть, хто чим годував малюків, бо в мене трошки від паніки і розбігу цін голова обертом. Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Инесса надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 5527
-
Тобто банально методом підбору? Цу трошки спрощує справу😁
-
Все вірно - усі суміші розроблені з урахуванням потреб дитини і відповідають стандартам якості. Якщо ж ні - їх би не допустили до продажу. Якщо ж у дитини нема певних проблем із здоров'ям, які вимагають саме певного виду суміші, то сімейний лікар не може знати, яка суміш більше сподобається вашій дитині
-
Дякую дуже!