Ukrainian Edmonton
-
Вони там завжди швидко відповідають. Дуже швидко
-
Із капустою! Смакота! Свіжі, тільки зроблені! Пишіть!
-
А з свининою немає? Напишіть мені будь ласка
-
Все є! Можна.
-
Любовь, можна у Вас купити пельмені? Давно не їв домашніх пельменів. Буду дуже вдячний
-
Shirley Allison надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6103
-
Доброго дня, хтось має контакти страхової Co-operators, україномовного співробітника?
-
Co-operators Юлія Ференець 780-448-7036
-
Заміните собачку та крапку на відповідні символи
-
julia_ferenets(собачка)cooperators(крапка)ca
-
Є ще імейл, але повідомлення з імейлом видаляється чогось автоматично
-
Безкоштовне таксі Віздвезу в любу точку міста безкоштовно Від вас потрібно буде тільки лист подяки від вашого імені з підписом і номером телефону Чим більше я буду мати листів тим краще для мене якщо комусь потрібна допомога звертайтесь
-
Доброго дня спільнота!! Морквяний фреш та свіжий Наполеон. Також паштет із курячої печінки. Запитуйте.
-
Як можна купити у Вас свіжий Наполеон?
-
Вітаю! Можливо хтось знає розклад Богослужінь в церкві Святого Георгія (Українська Католицька церква) на завтра? Дякую !☺️
-
ꑭ First Name ꑭ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6149
-
Всім привіт
-
Freida Reese надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6151
-
Знайомі канадці просять прибрати їх дом після святкування. Хтось хоче цим зайнятись?
-
Вітаю займаюсь ремонтом Телефонів планшетів та інших побутових пристроїв
30 Jan 2023, 02:31
17561/18465
about 22 hours ago