Ukrainian Edmonton
-
Добрий вечір будь ласка порадьте де в Едмонтон можливо прокатати диск на авто диск R 17 метал.
-
Запитайте краще в трак чаті,там швидше дадуть відповідь
-
Ihor🔥 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6180
-
Так Вы сами это можете сделать
-
Там ничего сложного нет, первые страницы личная информация а потом подгрузить документы и заполнить естественно основной документ первый .
-
Timothy Milito надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 6196
-
Це виглядає як спам. Не можу видалити/обмежити цього користувача бо його повідомлення старше за 24 години.
-
Доброго дня! Шукаю роботу на постійній основі. Добре розбираюся в електриці, а також в слаботочці (охоронні системи, комп'ютерні мережі, тощо). Також є досвід в сантехніці. Зварюю електрозваркою. Також трохи напівавтоматом. Досвід роботи різним електро- та ручним інструментом.
-
Безкоштовне таксі Відвезу в будь-яку точку міста безкоштовно. Від вас потрібен лише лист подяки від вашого імені з підписом і номером телефону. Чим більше листів подяки я матиму, тим краще для мене. Якщо комусь потрібна допомога, звертайтеся!
-
Вітаю .Перездаю свій контракт на оренду квартири 1 -bedroom, з 1 січня 2025, за адресою 10032 115 str. NW, 5 хвилин пішки до метро Goverment station. Ціна за місяць 1125$ з паркомісцем. Якщо вас зацікавило пишіть смс на номер 825 888 0951
-
Володя надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6231
-
🎄Актуальні знижки на Boxing Week домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Продаються речі в ідеальному стані: Стіл офісний для дорослих $180; Стіл офісний для дітей $89; Дитяча кроватка $150; Матрас $250; Стол офісний 48"х 24" - $250; Гамак $1,500: Масажний стіл розкладний професійний $1,500; Професійні колонки з усією потрібною апаратурою - $4,000; Стол зі справжнього дерева - $400; Крісла $1,200 кожне (дерево, кожа, дуже комфортне); Дзеркало 190 на 100см - $450 (збудоване щоб встроюватись в шкалі як роздвижне); Невеликий телевізор 29х17" - $450; Кофеварка - $150; Стійка 24х20х42(h)" - $40; Комп'ютер Dell для роботи з відео матеріалом (MS Office та CorelDraw Video studio 2023 встановлені) - $1,700
-
VINTIQUE TORONTO надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6246