Ukrainian Edmonton
-
🎄Актуальні знижки на Boxing Week домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Продаються речі в ідеальному стані: Стіл офісний для дорослих $180; Стіл офісний для дітей $89; Дитяча кроватка $150; Матрас $250; Стол офісний 48"х 24" - $250; Гамак $1,500: Масажний стіл розкладний професійний $1,500; Професійні колонки з усією потрібною апаратурою - $4,000; Стол зі справжнього дерева - $400; Крісла $1,200 кожне (дерево, кожа, дуже комфортне); Дзеркало 190 на 100см - $450 (збудоване щоб встроюватись в шкалі як роздвижне); Невеликий телевізор 29х17" - $450; Кофеварка - $150; Стійка 24х20х42(h)" - $40; Комп'ютер Dell для роботи з відео матеріалом (MS Office та CorelDraw Video studio 2023 встановлені) - $1,700
-
VINTIQUE TORONTO надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6246
-
Добрий вечір, підкажіть який фрешко найбільший (з найбільшим вибором товарів, у т.ч. українських) Дякую
-
Доброго дня! З Прийдешнім новим роком, спільното. Де порадите дивитися б/у авто для купівлі? На які нюанси звертати увагу? Може є якісь особливості тут?
-
Номер один це Маркетплейс,але якщо буде добре авто потрібно відразу їхати дивитись,перекупів багато і дійсно хороші авто розкуповують як гарячі пиріжки,я своє пів року так шукав,в дилершипах також є,але за оформлення потрібно переплачувати плюс 1500-2000 САD
-
І ще,при купівлі краще заїхати до наших механіків на діагностику,щоб знати на що розраховувавти в майбутньому і щоб не було несподіванок
-
Якщо ви самі непогано розбираєтеся в авто - то купити з рук часто буває доволі вигідно. Якщо ж ви не дуже розумієтеся в цьому - то найкраще буде купити б/у авто в салоні. Там вони, як правило, повністю перевірені, відремонтовані, тобто, без технічних проблем. Так, буде коштувати трохи дорожче, ніж з рук, але ви можете бути впевнені, що авто повністю технічно справне
-
Ні.. на жаль, тут не можу. Треба щось не дороге, але щоб і не вмерло одразу
-
Дякую! Розбираюся, але бу авто, то завжди така собі лотерея. Не все можна видивитися.
-
Щодо якогось точок - не знаю. Ми брали б/у авто (RAV4) в салоні Тойота (Вест Едмонтон Молі). Друг чоловіка Хонду - в Nissan North. Там усі авто стоять на площадках, обираєте, дивитеся. Вам надають усю інформацію про авто. Про кількість власників, про ремонти, ДТП (якщо були)
-
То власне якраз і не хочу попасти в таку ситуацію.
-
А можна якісь контакти перевіреної точки? Там можна просто прийти і дивитися що в них є в наявності?