Ukrainian Edmonton
-
Яку відповідальність несе Вася, якого ви взяли на халтуру після роботи, щоб він вам задешевше подивився машину, яку ви купуватимете? Постійні пости українців з проханням про допомогу "дьорнуть авто" доводять сумний факт ненадійності купівлі авто з рук. Більш того, зустрічала навіть пости людини (українці), яка таким чином намагалася зекономити й купила по черзі 3 машини (бо кожна з них майже не їде). А ви продовжуйте вірити, що авто з рук має не більше ризиків, ніж авто з авторизованого салону
-
Попахивает агрессивной рекламой. Имеете своё мнение - имейте. Не нужно здесь его так "убедительно" навязывать другим. Дилершипы никогда не делают ничего ради блага других, только бизнес. Они точно также могут впарить откровенное ведро с болтами незнающему человеку. А о качестве сервиса, даже у официальных дилеров я вообще молчу. Как правило, профессионалы, знающие свою работу и умеющие считать деньги по этому поводу там не работают. Там как раз и работают Васи, как Вы выражаетесь, вместе с Мандипами и Гурпритами.
-
Безкоштовне таксі Відвезу в будь-яку точку міста безкоштовно. Від вас потрібен лише лист подяки від вашого імені з підписом і номером телефону. Чим більше листів подяки я матиму, тим краще для мене. Якщо комусь потрібна допомога, звертайтеся!
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації...
-
Вітаю. Я новий водій. Чоловік з досвідом. Шукала авто для себе. Розглядали безліч варіантів, але зійшлись на діллершип. Об'їздили купу , передивитись дуже багато, але обрали з діллершип. Додатково купили страхівку на 4 роки або 40000 км. Задоволені. North nissan
-
Згоден у Дилершипа тільки бізнес. Нічого особистого.
-
О так я там працю)))
-
Всех с наступающим! По субботам в 7 вечера, играем в теннис в Saville Tennis Centre, час аренды - 42 доллара Если есть двое желающих, можем сыграть на пары, будет по 11 долларов с человека. Уровень не ниже среднего, желательно. За подробностями пишите мне.
-
Привіт
-
Є тут кому треба виїзд з Укр?
-
Так,можливо сина або чоловіка потрібно вивезти