Ukrainian Edmonton
-
Мабуть таки 60 я два роки тому платив
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації...
-
Извиняюсь кто на понедельник свободен будет и на колесах нуждаюсь в ваших знаниях и помощи в поездке в сервисный центр,спасибо заранее и извиняюсь за трату вашего внимания и времени
-
На понедельник получится
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Дорого ?
-
Всім привіт, якщо хтось планує їхати в Посольство Edmonton найближчим часом, будь ласка звʼяжіться зі мною, в мене є питання до посольства, але не можу до них додзвонитись
-
В Канаді поняття дорого відносне
-
На мінімалці 20 CAD та вище за годину,при церквах після недільної служби є безкоштовні курси
-
Особенно если на минималке
-
Ну да
-
Напиши в лс
-
Яна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6309
-
Теж хочу дізнатися чи є така можливість ?
-
Доброго дня. Дівчатка підскажіть будь ласка де саме в Едмонтоні є школа сучасного танцю для дітей?(донці 12 років)бажано не далеко від South gate. Завчасно дякую.
-
Готовий безкоштовно допомогти з поданням заявки на продовження Work Permit. Взамін прошу лише лист подяки, написаний від вашого імені. За деталями звертайтеся в особисті повідомлення.