Ukrainian Edmonton
-
Буду дуже вдячна за допомогу🙏
-
Всім привіт, якщо хтось планує їхати в Консульство України в Edmonton найближчим часом, будь ласка звʼяжіться зі мною, в мене є питання до посольства, але не можу до них додзвонитись
-
шукаю помічника адміністратора, платимо хорошу зарплату, досвід не потрібен, буде проведено навчання, тижнева оплата, гнучкий графік. повідомлення для більш детальної інформації!
-
Скаргу надіслано
-
шукаю помічника адміністратора, платимо хорошу зарплату, досвід не потрібен, буде проведено навчання, тижнева оплата, гнучкий графік. повідомлення для більш детальної інформації!
-
Скаргу надіслано
-
Потрібне авто? Ми допоможемо! Нові та б/у автомобілі на будь-який бюджет. Швидко, надійно, вигідно. Зв’яжіться з нами вже сьогодні! #реклама
-
в цій групі заблокована функція відправки посилань
-
Smail надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6356
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
Безкоштовне таксі Відвезу в будь-яку точку міста безкоштовно. Від вас потрібен лише лист подяки від вашого імені з підписом і номером телефону. Чим більше листів подяки я матиму, тим краще для мене. Якщо комусь потрібна допомога, звертайтеся!
-
Не упусти шанс стать частью нашей команды! Не ограничивай себя — будь с нами!