Ukrainian Edmonton
-
Потрібне авто? Ми допоможемо! Нові та б/у автомобілі на будь-який бюджет. Швидко, надійно, вигідно. Зв’яжіться з нами вже сьогодні! #реклама
-
в цій групі заблокована функція відправки посилань
-
Smail надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6356
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
Безкоштовне таксі Відвезу в будь-яку точку міста безкоштовно. Від вас потрібен лише лист подяки від вашого імені з підписом і номером телефону. Чим більше листів подяки я матиму, тим краще для мене. Якщо комусь потрібна допомога, звертайтеся!
-
Не упусти шанс стать частью нашей команды! Не ограничивай себя — будь с нами!
-
Скаргу надіслано
-
Ищем активных и целеустремленных! Будь в центре возможностей!
-
Elena Priz надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6384
-
Доброго дня!У кого закінчилась віза і відкривав нову,як це зробити?
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Привіт всім, якщо хтось шукає житло в районі mill woods, south east є двухбедрумний бейсмент, новий ремонт, магазини близько, автобусна зупинка одразу за домом. 1400 включено всі послуги. Можна котиками. Окремий вхід За більш детальною інформацією пишіть у приватні