Ukrainian Edmonton
-
Короче, забейте в гугле фирму Zenni и через неё можно заказать и оправу и линзы.
-
Прочитайте внимательно, это уже смешно)
-
Кто удаляет
-
45 cad за годину занять Тут якщо хтось заробляє стільки в годину, то точно має необхідний рівень англійської
-
Ваші тези розбиваються об реальність. Людина, яка можна бути "золотим" сантехніком, в міру своєї скромності брати низьку оплату за свої послуги. Інший же сантехнік "тяп-ляп" дере скажені гроші за свої послуги. А потім ще переробляти доводиться. І так у кожній професії таких вистачає
-
30 usd це майже 45 cad За годину Трохи приземлишенім треба бути
-
Дуже за вас радий Повірю звісно ж на слово, що німці даватимуть 45 євро за годину
-
На этом закончим, а то я люблю отвечать но диалог скучный получается
-
Ще й повідомлення видаляє, сцикло)
-
Лол Ще й хамло, мабуть гарний викладач)
-
Практика показує, що для успішного бізнесу треба бути успішним підприємцем. Це стосується будь-якої сфери. В тому числі іноземної мови. Людина може бути талановитою, знати свою справу просто неперевершено, може вміти робити неймовірні речі, але не вміє себе просувати. Усе життя буде отримувати копійки, дуже якісно виконуючи свою роботу. Інша ж людина, з абсолютно посередніми результатами але талантом у справах бізнесу, буде швидко просуватися, пропонуючи свої середньої якості послуги за захмарними цінами. Тож нема сенсу доводити, що вчитель англійської мови за 100 Дол за годину завжди кращий за вчителя з оплатою 30 Дол за годину. Те ж саме й про будь яку іншу сферу діяльності
-
Та це якийсь скамер Сам написав Сам заблокував Професіоналізм на лице
-
Ой ладно эти дискуссии с знедоленими не интересны
-
Ну английский я начал учить еще до того как в школу пошел Аелс с первой попытки сдал почти на с2.. 8.5 ридинг листнинг Остальные на память не помню уже Это еще до Канады Так что уровень моего английского тебе еще очень рано оценивать)
-
Умные люди и так все поймут прочитав наш короткий эксчендж )
-
Три десятки постійних учнів, але він так нав'язливо пропонує свої послуги, наче сьогодні-завтра вже помре від голоду. Всі чати їм завалені. Я знаю одне - талановиті вчителі не шукають учнів. Учні їх шукають і не завжди можуть записатися на уроки. Бо в талановитого вчителя вже все розписано задовго наперед і дуже часто він просто вже не має змоги прийняти нового учня
-
и мой английский?