Ukrainian Edmonton
-
Добрий день! Мене звати Ангеліна, я викладаю англійську для діток і дорослих вже 3 роки! Маю досвід викладання в Україні, Туреччині і Канаді. Отримала канадську освіту і маю С1 рівень знань. Залюбки поділюсь цими знаннями з вами або вашими діточками! Індивідуальні уроки проходять онлайн в зумі і коштують 30$ на годину. Кожний урок створено за окремою програмою і підібрано під кожного учня. За деталями пишіть в особисті, з радістю все розповім 🥰
-
До нас долому приходив хлопець, який вчиться, добре підстриг моїх за 15 долларів з кожного.
-
Можуть. Але, все-таки, якщо хочеться дуже хорошу зачіску, краще йти до професіонала. Якщо ж людині просто підстригтися, щоб не заважало - можна піти до учня. Бо шансів бути незадоволеним/незадоволеною все-таки більше. Бо в перукарську школу йдуть люди, які не вміють/недостатньо добре вміють стригти і хочуть навчитися цього робити. Дехто дуже швидко вчиться й добре виходить одразу
-
Подскажите пожалуйста, это очень важно
-
Я уже гуглила, не могу нечего найти(
-
Здається кімната у приватному будинку біля станції LRT Century Park. Дуже затишне місце, поруч всі школи, 30 хвилин до University of Alberta, 15 хвилин пішки до великих магазинів, 5 хвилин до Antony Henday highway. Якщо зацікавлені, напишіть мені. Альберт, 825-725-5605
-
Алиса надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6499
-
Добрий день потрібен адвокат по сімейним справам з альберти , якщо є , будь ласка в лічку . Дякую
-
В телеграмі є бот де можна спробувати відповідати на питання. В пошуку введіть Canada Driver.
-
Є тут хтось хто займається випічкою?
-
Булочки з маком або рулет з маком