Ukrainian Edmonton
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
I need someone reliable that can help me reduce my work load by helping me sending-and receiving mail from my client and run errands if needed you will be receiving $1,500 CAD weekly. Call📞, send direct message or WhatsApp >>> +1 (659) 252‑4149 <<< Note:You must be in Canada🇨🇦
-
Brandon Drucker надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6617
-
Запрошую на онлайн вивчення англійської мови у дружній атмосфері 📚 Я викладаю англійську уже близько 5-ти років З легкістю стану вашим study buddy та допоможу акцентувати слабкі сторони До кожного студента завжди особливий підхід, працюємо над вашими проблемами індивідуально Також є можливість займатися у невеликих групах, де ви будете мати змогу практикувати ваші навики в більшості через SPEAKING Ви можете перевірити ваш рівень, записавшись на безкоштовну консультацію Всі додаткові деталі розповім в особистих та поділюсь відгуками моїх студентів 👏
-
Вітаю! Підкажіть, чи хтось знає до якого стоматолога можна звернутись, щоб працював з бенефітами?
-
Ксюша надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6641
-
D надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6649
-
Вітаю) на квартирі орендованій перемерзла вода,що робити?