Ukrainian Edmonton
-
Вітаю) на квартирі орендованій перемерзла вода,що робити?
-
Доброго дня хто підкаже при заповненні ворк перміту завантаження паспорта як там завантажити всі сторінки паспорта не розумію???
-
На цьому сайті оберіть розділ Convert PDF - JPG to PDF
-
Можете об'єднати, наприклад, тут ilovepdf dot com (замість dot крапку поставте, просто в цьому чаті посилання автоматично видаляються)
-
Доброго дня, сфотографуйте всі сторінки, а потім об'єднайте їх в один ПДФ-файл. Прикріпіть в аплікацію ПДФ-файл (цей формат також допустимий)
-
Інтересно хто знає заявки будуть оброблять й після 31 березня ?
-
Велике вам дякую. Бо зараз в мене така дилема чи подавати раз чи ще зачекати. 😁😁
-
Ви перевіряйте свій аккаунт, там будуть оновлення з приводу статусу Вашої заявки (submitted, approved...)
-
Я читала, що приблизний термін обробки заяв на work permits 156 днів. Так що можна й півроку чекати
-
Податися треба до 31 березня, а обробляти будуть дуже довго, і після цієї дати, звичайно
-
Добре. Ще раз гарно дякую. Добра вам👋
-
Подавайте, звичайно) До 31 березня. Це гарна можливість
-
Справді? Добре, дякую за інформацію
-
Зараз багато людей пишуть, що за 3-4 тижні отримують
-
Шукаю роботу Edmonton є досвід в drywall installation готовий працювати від сьогодні є канадських досвід в construction більше як півтора роки втратив роботу у звʼязку з скороченням 587 357 6031
-
Лендлорду дзвонити
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації
-
Скам
-
коли ще не отримуєш EI але вже подався не можна щоб тобі на карту відправляли кошти чи це правда? Бо мені відправили 50 доларів і я якось забувся та зарахував чи може це повпливати на виплати EI?
-
#реклама #оренда Здається кімната у приватному домі у затишному кутку на півдні Едмонтону. 15 хвилин пішки до станції метро Century Park та шкіл. 20 хвилин до High School, станції метро Southgate та South Common. В домі проживають приязні та чутливі до інших люди, які бажають бачити Вас серед себе. Якщо Вам цікаво, напишіть мені. Альберт, 825-785-5605
30 Jan 2023, 02:31
17895/18318
about an hour ago