Ukrainian Edmonton
-
Шукаю роботу Edmonton є досвід в drywall installation готовий працювати від сьогодні є канадських досвід в construction більше як півтора роки втратив роботу у звʼязку з скороченням 587 357 6031
-
Лендлорду дзвонити
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації
-
Скам
-
коли ще не отримуєш EI але вже подався не можна щоб тобі на карту відправляли кошти чи це правда? Бо мені відправили 50 доларів і я якось забувся та зарахував чи може це повпливати на виплати EI?
-
#реклама #оренда Здається кімната у приватному домі у затишному кутку на півдні Едмонтону. 15 хвилин пішки до станції метро Century Park та шкіл. 20 хвилин до High School, станції метро Southgate та South Common. В домі проживають приязні та чутливі до інших люди, які бажають бачити Вас серед себе. Якщо Вам цікаво, напишіть мені. Альберт, 825-785-5605
-
Доброго дня Українці зараз в пошуках хорошого учителя який може навчити їздити. Буду вдячний за любу інформацію заздалегідь дякую!!
-
Можу порадити дуже доброго вчителя. Напишіть мені на 825-785-5605
-
Brandon W Drucker надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6681
-
Кому цікаво - в Посольстві в Оттаві зараз з'явилося багато слотів
-
На завтра є доступні)
-
У вас вони світяться як вільні? У мене усі сірі (недоступні)
-
Запрошую на онлайн вивчення англійської мови у дружній атмосфері 💡 Я викладаю англійську уже близько 5-ти років З легкістю стану вашим study buddy та допоможу акцентувати слабкі сторони До кожного студента завжди особливий підхід, працюємо над вашими проблемами індивідуально Також є можливість займатися у невеликих групах, де ви будете мати змогу практикувати ваші навики в більшості через SPEAKING Ви можете перевірити ваш рівень, записавшись на безкоштовну консультацію Всі додаткові деталі розповім в особистих та поділюсь відгуками моїх студентів 👏
-
Вітання всім. Питання, чи обмінював хтось українське посвідчення водія без терміну дії? Мені відмовили сьогодні, попросили додаткову довідку, яка підтверджує їх безстроковість (.
-
Раніше в мене було ось так, теж показувало місця але просто вони були сірі як зайняті, а зараз якось незрозуміло, це можна якось змінити?
-
Уже все. Чекайте на новий слот (влітку) або моніторте, коли хтось відмовиться від слота.
-
У всіх однаково
-
То як це, лише в мене так а в інших зʼявляються нові слоти?
-
CYSATHACK is widely opened for messages
-
У мене 2001. Ще не ходив в Реджестрі . Потім напишу свій досвід.
30 Jan 2023, 02:31
17909/18318
about an hour ago