Ukrainian Edmonton
-
До речі,відкрив для себе app OpenTable,яка дозволяє заздалегідь бронювати столики в ресторанах
-
We gonna have our spot Ukrainian on Jasper ave
-
Добрий вечір нещодавно переїхала до Едмонтона, хочу отримати перші права. Підкажіть, будь ласка, як їх можна отримати в цій провінції?
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 50GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $35 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
Як і обіцяв, відписую! Був в Реджестрі. Права 2001р. Покрутила в руках, зробила круглі очі🙂, подивилася щось в компі, порадилася з колегою, повернула назад. Сказала - треба переклад на англ. Щоб і назви кожної графи інглішом були, а не лише ім'я і прізвище.
-
💍🤵♂️👰♀️Мрієте узаконити свої стосунки та створити незабутній момент? 🥂 Наближається День закоханих – ідеальний час для романтичної церемонії! Але не обмежуйтесь лише цією датою – будь-який день може стати особливим. Я пропоную вам організацію як невеликих, затишних церемоній, так і масштабних урочистостей. Займаюся всім щоб ваш шлюб був офіційним, легальним та незабутнім. Неважливо, чи це маленьке свято для двох, чи велика подія для рідних і друзів – я зроблю все, щоб цей день залишився у ваших серцях назавжди. 📞 Звертайтесь вже зараз, і разом ми створимо вашу особливу мить! 💍 Зробіть крок назустріч вашій мрії про ідеальне весілля.
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Добрий день,порадьте будь ласка людину ,яка може допомогти заповнити документи на канадську візу(коли ти вже в Канаді)Намагалась заповнити сама,не виходить вигрузити файл. Буду дуже вдячна🤍 (За гроші)
-
noukoulou надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 6791