Ukrainian Edmonton
-
Добре дякую
-
В Торонто можна В Альберті нема таких варіантів
-
Хто проходив, хто підкаже. Віза вклеєна до серпня 2023 так як паспорт закінчується в серпні, ми вже маємо новий паспорт, які наші дії, як продовжити візу і work permit?
-
Ні. Питань не буде. Ми теж проживали в Чехії. Летіли з Австрії. Все ок.
-
Salam
-
Salam are you Ukrainian?
-
Їду з України) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Є люди , які хочуть подарувати пралку і сушку Bosh , тільки самим у них треба забрати . Якщо комусь треба , то напишіть. Мені, я контакти дам.
-
Salam
-
Salam
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Добрий день, можливо хтось шукає напарницю на прибирання, оскільки тільки приїхала у Едмонтом та наразі у пошуку роботи, приймаю будь які пропозиції стосовно роботи Мінус низький рівень англійської Хорошо усім дня!
-
Всем здравствуйте! Сдаю квартиру до конца моего договора, до 31 июля 2023. Квартира 2-bedroom, полностью меблирована, включая всю посуду, полотенца, постельное. Все утилиты включены вместе с интернетом и кабельным. В квартире есть своя стиральная и сушильная машины! Включено парко место. Тихие, спокойные соседи как и весь район(west). 5 метров от дома детский садик и развивающий центр как для малышей так и для дошкольников. В пешей доступности много магазинов. За доп. Информацией, фото/видео в личные сообщения, дабы не засорять чат:) Всем хорошего дня!