Ukrainian Edmonton
-
/report
-
Добрий вечір ! Хто хоче роботку на місяці 2 з виплатами від 2000 CAD в тиждень. І у вас є TD Bank. Напишіть мені
-
Скаргу надіслано
-
/report scam
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
zzlatxnq надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7241
-
Компанія,в якій я працюю,шукає працівників.Робота по 12 годин.(25$ год)Потрібні права 5 клас,розмовна англійська,бути фізично витривалим і бажання працювати.
-
Доброго дня підкажіть, будь ласка, сьогодні забрала з поштової скриньки такий лист. Ми нічого не порушували, що з ним робити? Дякую
-
Це не ваше порушення. Це вимога з'явитися в якості майбутнього журі на чиюсь судову справу. Якщо у вас громадянство або ПР, ви не маєте права відмовитися без надзвичайно поважних причин
-
На роботі завжди дають вихідний на це. Повідомте просто роботодавця
-
Але якщо у вас нема громадянства або ПР, ви теж обов'язково повинні з'явитися туди в Сент Альберт в зазначений час. Ігнорувати такий лист не можна. Це буде дуже грубе порушення. Просто тоді вас не оберуть членом журі (без ПР або громадянства)
-
Якраз тому що нічого не порушували вам і дають таку «привілегію» стати членом журі присяжних 🙂 Це «престижно» тут, але платять мало. Просто виберіть зі списку причину відмови яка вам найбільше підходить. Ізі
-
Займаюсь ремонтом Телефонів планшетів та інших побутових пристроїв
-
Tho---1 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7294
-
Доброго дня,можливо хтось ближчим часом буде летіти на Україну і зміг би забрати маленьку передачу ?!🙏🏻🙏🏻
-
Громада, підскажіть майстра з ремонту пральних машин
-
Привіт усім, мені потрібен особистий помічник, і це велика зарплата. Зв'яжіться зі мною приватно, щоб дізнатися більше!
-
Скаргу надіслано
-
/report
30 Jan 2023, 02:31
18147/18438
11 minutes ago