Ukrainian Edmonton
-
ASSIST Free assistance: tax season at the corner, we are happy to share that ASSIST is having its Tax Clinic during March and April 2025. Please call 780-429-3111 or 780-429-3119 to preregister and have help in assessing your eligibility for filing taxes by our volunteers. Please find the Tax Clinic flyer attached for more details and your reference.
-
Ретро-авто для вашого весілля – елегантність у кожній деталі! Хочете додати своєму весіллю нотку вишуканості та стилю? Орендуйте Chrysler New Yorker– справжню перлину серед ретро-автомобілів! 🚗 Витончений дизайн – класика, що зачаровує 🎀 Весільне оформлення – декор відповідно до вашого стилю 👨✈️ Професійний водій – пунктуальність та комфорт 📸 Ідеальний для фотосесій – автомобіль, що стане окрасою вашого альбому Зробіть свій день ще більш незабутнім! 📅 Бронювання та деталі за телефоном: 4375527145
-
Їхати нікуди не потрібно, зайдіть на сайт що вказаний в листі і заповніть онлайн що ви не можете бути присяжним і причину, ми писали що ньюкамери і не маємо ПР, вони мають написати на емейл листа що вас звільнено. Але для підстраховки раджу зателефонувати перед днем засідання з номеру мобільно на кого прийшов лист і послухати чи потрібно вам приїздити чи ви звільнені(це написано в інструкції на сайті). Якщо все ок, вам їхати нікуди не доведеться.
-
Всім привіт ,чи можу я заїхати і отримати ворк в Канаді ,якщо я отримала візу в 2022 році (вона туристична )Бо я знаю що програму наче вже закрили ,але можливо є якісь виключення?
-
Дякую ,а до якого числа в березні ?
-
Привіт, шукаю автошколу з україномовним інструктором, підкажіть, будь ласка, чи є така в Едмонтоні?
-
Карина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7389
-
Привіт хтось знає є десь магазини секунди в Едмонтоні,та магазини з загубленими посилками , де можна придбати. Дякую
-
A надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7395
-
Вітаю! Допоможіть, будь ласка, чи можливо подовжити візу CUAET, знаходячись в Європі? Я отримала візу CUAET раніше, ворк перміт, та всі документи, поки жила в Канаді, але пізніше довелося поїхати. Чи можливо подовжити цю візу, якщо написати в посольство, та яка процедура подовження? Дякую 🙏🏽