Ukrainian Edmonton
-
Скаргу надіслано
-
Me надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7933
-
Допоможіть врятувати чоловіка та батька. Друзі, ми звертаємося до Вас допомогти нашому захиснику Віктору, який віддав своє здоров'я, захищаючи нас і нашу країну. Віктор отримав важке поранення під час бойових дій, і зараз йому потрібна термінова операція за кордоном, яку, на жаль, не можна провести в Україні. На лікування поки потрібно 200000, а часу залишається зовсім мало. Ми просимо кожного, хто має можливість, долучитися до збору. Кожна гривня – це крок до одужання нашого героя. 📍 Як допомогти: 5168240501311228 ( номер карти на його прізвище ) PayPal naymenko.mariia
-
Александр надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7941
-
Hello, I am available.
-
Кольорова . Вони прошивають
-
в тому-то і справа, що мені зробили ч/б. укр нотаріус не визнав. тоді звернулась в Едмонтоні у відповідну службу, підтвердили, що це дійсний апостиль і вони давно не використовують червноу печатку, роблять цифрову. я думала запитаю в чаті, може швидше хто дасть відповідь по досвіду. як укр нотаріусу донести, що це дійсні документи )))
-
Зараз гляну ще раз
-
цікаво. а давно це було?
-
Минулого року