Ukrainian Edmonton
-
Випадково хтось знає його? Загубив номер
-
Ми, як і 90 процентів новоприбулих, замовляли на тиждень Airbnb. Це коштувало 450 доларів.
-
Це якісь спец умови для українців? Як можна забронювати цей готель по такій ціні?
-
Фейсбук, всі групи едмонтона (особливо англомовні) постійно моніторьте, знайдете підробіток з великою ймовірністю
-
Я знайшов вже 2 підробітка по кілька днів, поки чекаю коли почнеться інша робота
-
ДД! Можливо комусь потрібна підготовка до IELTS чи просто по розмовній англійській. Звертайтесь, допоможемо
-
Привіт! Мене звати Тетяна, мені 36 років. Я Українка. Поки в пошуках постійної роботи, можу з задоволення і за невеличку плату посидіти з вашою дитиною. Ви спокійно можете залишити дитину зі мною на декілька годин та спокійно піти на шопінг, манікюр, роботу, зайнятись оформленням документів тощо... А ми тим часом цікаво проведемо час за вашими побажаннями - ігри, прогулянка, сон... За необхідності, без проблем погодую дитину. Пишіть, телефонуйте, домовимося! +18254197239 Hi! My name is Tetiana, I am 36 years old. I am Ukrainian. While in search of a permanent job, I can sit with your child with pleasure and for a small fee. You can safely leave the child with me for a few hours and calmly go shopping, manicure, work, do paperwork, etc... And in the meantime, we will have an interesting time for your wishes - games, walk, sleep... If necessary, I feed the child without problems. I don't speak English well yet, so please consider this when contactin. Write, call, agree! +18254197239
-
Всім привіт Я зі своїм хлопцем опинилася в не приємній ситуації ми зняли житло на airbnb до 1квітня вчора підселили до нас неадекватного чоловіка (ми не спали цілу ніч бо він дико кричав ми не знаємо шо в нього на думці)ми хочемо з’їхати сьогодні з цього житла в спокійне місце Можливо в когось є кімната і нас могли би взяти до себе на ці дні не безкоштовно ми готові оплатити 40доларів за ніч Нам важливо почувати себе в безпеці ,якщо в когось така є можливість прошу відгукніться
-
vanessa(瓦妮莎), чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Всім привіт. Ми прилітаємо з чоловіком у Едмонтон 25 березня о 8:40 . Можливо хтось знає, людей які хочуть допомогти з житлом на перший час . Хоч на 2-3 дня. Або дешевий готель, дякую за кожну інформацію. Всім гарного дня
-
Так